Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-02-2009-51

RK-02-2009-51.doc
Číslo materiálu51
Číslo jednacíRK-02-2009-51
NázevNávrh na provedení rozpočtového opatření na kapitole Regionální rozvoj
Zpracoval O. Horká
Předkládá M. Černý
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na provedení rozpočtového opatření na kapitole Regionální rozvoj v souvislosti s potřebou finančního krytí studie Právní, technické, finančně-ekonomické a společensko-ekonomické posouzení a porovnání variant zajištění vybudování a provozu administrativního komplexu kraje Vysočina , jejímž účelem je porovnat varianty realizace projektu na vybudování administrativního komplexu kraje Vysočina v areálu bývalých kasáren.
Rada kraje Vysočina dne 22. 7. 2008 usnesením č. 1001/23/2008RK rozhodla o vyhlášení výzvy na veřejnou zakázku malého rozsahu.
Hodnotící komise doporučila zadavateli - kraji Vysočina, jako nejvýhodnější nabídku uchazeče Česká spořitelna, a.s. + Wolf Thesis advokáti + Arcadis Projekt Management, s.r.o. Nabídková cena celkem vč. DPH činí 1 092 420,-Kč.
Rada kraje usnesením č. 1592/35/2008/RK vzala na vědomí Zápis z posouzení a hodnocení nabídek výzvy o veřejnou zakázku kraje Vysočina Právní, technické, finančně-ekonomické a společensko-ekonomické posouzení a porovnání variant zajištění vybudování a provozu administrativního komplexu kraje Vysočina podle materiálů RK-35-2008/17, př. 1
a RK-35-2008-17, př. 2 a rozhodla o přidělení veřejné zakázky firmě Česká spořitelna, a. s. + Wolf Thesis advokáti + Arcadis Projekt Management, s.r.o., neboť jejich nabídka byla vyhodnocena jako nejvýhodnější.
Rada kraje rozhodla uzavřít Smlouvu o dílo mezi krajem Vysočina na straně objednatele a sdruženými uchazeči Česká spořitelna, a.s. + Wolf Thesis advokáti + Arcadis Projekt Management, s.r.o., na straně zhotovitele podle materiálu RK-35-2008-17, př. 3.
Požadavek na finanční krytí studie Právní, technické, finančně-ekonomické a společensko- ekonomické posouzení a porovnání variant zajištění vybudování a provozu administrativního komplexu kraje Vysočina nebyl zahrnut do rozpočtu kraje Vysočina na rok 2009, do kapitoly Regionální rozvoj.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina navrhuje Radě kraje Vysočina rozhodnout o navýšení rozpočtu kapitoly Regionální rozvoj snížením kapitoly Rezerva a rozvoj kraje, položky Strategické a koncepční materiály.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k navrhovanému rozpočtovému opatření. Požadavek na finanční krytí veřejné zakázky na vypracování studie ve výši 1 100 tis. Kč je zařazen v Návrhu rozpočtu 2009 - včetně komentáře, v příloze R1: Seznam strategických a koncepčních materiálů. Aktuální stav kapitoly Rezerva a rozvoj kraje, položky Strategické a koncepční materiály je 10 000 tis. Kč.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
rozpočtové opatření spočívající ve zvýšení kapitoly Regionální rozvoj, § 3699 - Ostatní záležitosti bydlení, komunálních služeb a územního rozvoje o částku 1 100 tis. Kč za současného snížení kapitoly Rezerva a rozvoj kraje, § 6409 Ostatní činnosti jinde nezařazené, položky Strategické a koncepční materiály o částku 1 100 tis. Kč určenou na vypracování zakázky Právní, technické, finančně-ekonomické a společensko ekonomické posouzení a porovnání variant zajištění vybudování a provozu administrativního komplexu kraje Vysočina .
Odpovědnost ORR
Termín 31. 1. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz