Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro zastupitelstvo čj. ZK-07-2010-38

ZK-07-2010-38.doc  ZK-07-2010-38pr01.doc
Číslo materiálu38
Číslo jednacíZK-07-2010-38
NázevPředání majetku do správy Ústavu sociální péče Zboží, příspěvkové organizací
Zpracoval Z. Berka
Předkládá L. Joukl
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový jako pověřený odbor Krajského úřadu kraje Vysočina a zástupce investora kraje Vysočina dokončil v roce 2009 investiční akci pod názvem ÚSP Zboží - novostavba lůžkové části s chráněným bydlením, jejímž výsledkem je, mimo jiné, vybudování 3 objektů novostaveb na pozemcích st. par. č. 3, par. č. 1/3, st. par. č. 1/2 a st. par. č. 103, vše v k.ú. Zboží a obci Habry.
Vzhledem k tomu, že se jedná o stavby, které byly vybudovány pro potřeby a k výkonu hlavní činnosti výše jmenované příspěvkové organizace kraje (dále PO), a to Ústavu sociální péče Zboží, příspěvkové organizace, bude její další provozování, správa a účetní a majetková evidence zajišťována tímto subjektem. Za tímto účelem je třeba pořízený majetek předat k hospodaření této PO.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje předat níže uvedené objekty novostaveb a související pořízený majetek k hospodaření Ústavu sociální péče Zboží, příspěvkové organizaci. Předání bude realizováno formou dodatku ke zřizovací listině. Podle tohoto dodatku budou stavby, a to budova č.p. 3, víceúčelový objekt v části obce Zboží, postavená na pozemku st. par. č. 3, budova bez čp/če, víceúčelový objekt, postavená na pozemku st. par. č. 1/3 a budova bez čp/če, občanská vybavenost, postavená na pozemcích st. par. č. 1/2 a st. par. č. 103 vše v k.ú. Zboží a obci Habry a související pořízený movitý majetek účetně zařazeny do majetkové evidence spravující organizace.
Návrh usnesení předpokládá schválit dodatek Zřizovací listiny ÚSP Zboží.
StanoviskaRada kraje usnesením 1813/38/2010/RK doporučila zastupitelstvu kraje formu schválení dodatku Zřizovací listiny předat k hospodaření Ústavu sociální péče Zboží, příspěvkové organizaci majetek pořízený v rámci akce ÚSP Zboží - novostavba lůžkové části s chráněným bydlením.
Návrh usneseníZastupitelstvo kraje
schvaluje
dodatek č. 6 Zřizovací listiny Ústavu sociální péče Zboží, příspěvkové organizace dle materiálu ZK-07-2010-38, př. 1.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 14. 12. 2010
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz