Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro zastupitelstvo čj. ZK-02-2009-45

ZK-02-2009-45.doc
Číslo materiálu45
Číslo jednacíZK-02-2009-45
NázevZajištění usnesení Zastupitelstva kraje o financování projektu Rovné příležitosti v regionálních a komunálních rozpočtech
Zpracoval I. Fryšová
Předkládá M. Hyský
Počet příloh
Popis problémuJedná se o usnesení Zastupitelstva kraje Vysočina (dále jen ZK ), které je nutné doložit k projektové žádosti projektu Rovné příležitosti v regionálních a komunálních rozpočtech , které je požadováno ze strany regionálního subjektu (Úřad Dolnorakouské zemské vlády) vedoucího partnera projektu.
Usnesením ZK č. 0014/01/2009/ZK ZK prohlásilo skutečnosti uvedené v materiálu ZK-01-2009-13, př. 4, v části 1, tj. že má a bude mít dostatek finančních prostředků pro úspěšnou realizaci své části projektu Rovné příležitosti v regionálních a komunálních rozpočtech . Při konzultaci projektové žádosti regionální subjekt Dolnorakouské zemské vlády toto shledal jako nedostačující a žádá doložení výpisu usnesení ZK k projektové žádosti ve znění: zastupitelstvo kraje schvaluje převod finančních prostředků z Fondu strategických rezerv ve výši maximálně 221 000 Kč (1 euro = 26 Kč) na zvláštní účet kraje Rovné příležitosti určený na spolufinancování projektu Rovné příležitosti v regionálních a komunálních rozpočtech s tím, že finanční prostředky budou uvolňovány postupně podle aktuální potřeby projektu.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina (dále jen ORR ) navrhuje schválit Zastupitelstvem kraje Vysočina navržené usnesení.
StanoviskaEkonomický odbor souhlasí s návrhem usnesení.
Návrh usneseníZastupitelstvo kraje
schvaluje
převod finančních prostředků z Fondu strategických rezerv ve výši maximálně 221.000 Kč (1 euro = 26 Kč) na zvláštní účet kraje Rovné příležitosti určený na spolufinancování projektu Rovné příležitosti v regionálních a komunálních rozpočtech s tím, že finanční prostředky budou uvolňovány postupně podle aktuální potřeby projektu.
Odpovědnost ORR
Termín 31. 3. 2009
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz