Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-24-2008-05

RK-24-2008-05.doc
Číslo materiálu05
Číslo jednacíRK-24-2008-05
NázevVeřejná zakázka malého rozsahu Domov důchodců Onšov - přístavba ubytovací části - stavební práce
Zpracoval Z. Berka
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuVeřejná zakázka spočívá v provedení dodatečných stavebních prací nezbytných pro standardní provozování a užívání dokončeného díla, jejímž investorem byl kraj Vysočina a níže uvedený dodavatel zhotovitelem.
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, které nebyly součástí projektové dokumentace nebo výkazu výměr, avšak z důvodu zdárného provozování a užívání dokončeného díla je jejich provedení nezbytné. Jedná se zejména o tyto stavební práce: provedení klempířských prací (dokončení střechy), provedení části povlakových podlah, elektromontáže a dodávka truhlářských prvků.
Provedení výše uvedených stavebních prácí je odsouhlaseno technickým dozorem a současně zástupcem investora. Vzhledem k tomu, že tyto práce přímo souvisejí s pracemi již provedenými, je nezbytné, aby s ohledem na stávající záruční podmínky bylo rozhodnuto o přímém zadání veřejné zakázky.
Hodnota výše uvedených stavebních prací činí dle oceněného položkového rozpočtu 262 872,- Kč vč. DPH. Akce je zařazena ve schváleném rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2008 a je uvedena v Kapitole Nemovitý majetek - investice v sociálních věcech.
Z důvodů uvedených v čl. 2 odst. 6 Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina rozhodl dne 7.7. 2008 člen rady kraje pro oblast financí a majetku Miroslav Houška o přímém zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dodavateli: STARKON JIHLAVA CZ a.s., Úzká 1, 586 01 Jihlava, který byl zároveň zhotovitelem akce Domov důchodců Onšov - přístavba ubytovací části .
Návrh řešení Na základě rozhodnutí o přímém zadání veřejné zakázky malého rozsahu byla uzavřena mezi Vysočinou a firmou STARKON JIHLAVA CZ a.s., Úzká 1, 586 01 Jihlava, smlouva o dílo a to v rozsahu investičních nákladů 262 872,- Kč vč. DPH.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
* rozhodnutí člena rady kraje pro oblast financí a majetku o přímém zadání veřejné zakázky malého rozsahu Domov důchodců Onšov - přístavba ubytovací části - stavební práce dodavateli: STARKON JIHLAVA CZ a. s., Úzká 1, 586 01 Jihlava, IČ 262 275 25;
* uzavření smlouvy o dílo mezi Vysočinou a firmou STARKON JIHLAVA CZ a. s., Úzká 1, 586 01 Jihlava.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 1. 8. 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz