Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-22-2008-78

RK-22-2008-78.doc
Číslo materiálu78
Číslo jednacíRK-22-2008-78
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Havlíčkův Brod, příspěvková organizace, Husova 2624, 580 01 Havlíčkův Brod (dále jen nemocnice), jako zadavatel, potřebuje zajistit veřejnou zakázku zadanou formou zjednodušeného podlimitního řízení dle § 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), nazvanou "Systémová výstavba datového úložiště v Nemocnici Havlíčkův Brod včetně křížových záloh v rámci kraje Vysočina".
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka a servis datového úložiště, systému zálohování a obnov v prostředí krajské páteřní optické sítě ROWANET v Nemocnici Havlíčkův Brod (dále je nemocnice) dle podmínek zadávací dokumentace a "Zásad Zastupitelstva kraje Vysočina na podporu systémové výstavby a financování datových úložišť veřejné správy na území kraje Vysočina". Architektura řešení bude umožňovat flexibilní růst jak z pohledu kapacit, tak funkcionality a bude navazovat na pilotní projekt "Datové centrum kraje Vysočina - pilotní projekt KrÚ kraje Vysočina a Nemocnice Jihlava.
Zadavatel jmenuje komisi pro otevírání obálek s nabídkami z řad pracovníků nemocnice a otevírání obálek bude provedeno dne 4. 8. 2008 ve 13:00 hodin.
V souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina (dále jen pravidla) žádá nemocnice o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.
Jednání hodnotící komise je stanoveno na 13. 8. 2008 ve 13:00 hodin na adrese zadavatele v učebně budovy č. 8 (nad prádelnou).
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 pravidel rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi. Návrh předpokládá doplnění zástupce z řad členů zastupitelstva, jednoho zástupce z další politické strany a jednoho zástupce z řad pracovníků úřadu, jako zástupců zřizovatele a jejich náhradníků do hodnotící komise přímo na jednání rady.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
.........................., zástupce politické strany KSČM ...................... a Radka Brychtu, pracovníka oddělení správy sítě odboru informatiky, jako zástupce zřizovatele a ........................, zástupce politické strany KSČM .......................... a ing. Tomáše Halačku, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku "Systémová výstavba datového úložiště v Nemocnici Havlíčkův Brod včetně křížových záloh v rámci kraje Vysočina", pro příspěvkovou organizaci Nemocnice Havlíčkův Brod, příspěvková organizace, Husova ul. 2624, 580 01 Havlíčkův Brod.
Odpovědnost Nemocnice Havlíčkův Brod, příspěvková organizace, odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Termín 1. 8. 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz