Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-16-2008-06

RK-16-2008-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-16-2008-06
NázevRozhodnutí o přímém zadání veřejné zakázky "Domov důchodců Ždírec - rekonstrukce - přepracování projektové dokumentace"
Zpracoval H. Javůrková
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový v roce 2006 vypsal výběrové řízení na zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci výše uvedeného domova důchodců. Projektová dokumentace byla zpracována na základě schváleného stavebního záměru a požadavků vedení domova a odboru sociálních věcí a zdravotnictví.
OM inicioval počátkem listopadu 2007 jednání k upřesnění organizačních záležitostí a podmínek při rekonstrukci. Na jednání konaného za účasti člena rady kraje Jiřího Vondráčka, vedení domova důchodců a zástupců OM a OSVZ bylo konstatováno, že rekonstrukce budovy za obydleného stavu je zcela nevyhovující s ohledem na zajištění kvality bydlení pro klienty. Dále bylo konstatováno, že pro možnost využití státních prostředků pro rekonstrukci objektu ve Ždírci je nutná změna zpracované projektové dokumentace spočívající v doprojektování sociálního zařízení na jednotlivé pokoje i za cenu dalšího snížení kapacity domova.
Návrh řešení OM si na základě rozhodnutí rady kraje vyžádal cenovou nabídku na přepracování této dokumentace zpracovateli předchozí dokumentace, firmě SPA, spol. s r.o., Havlíčkova 4481/44, Jihlava, IČ 46990763. S firmou dále probíhala jednání o výši ceny. Mimo změny stávající projektové dokumentace spočívající v doprojektování sociálního zařízení na jednotlivé pokoje a s tím související další nutné změny bude projekt řešit i výměnu dřevěných stropních konstrukcí v historické části budovy a úpravy kotelny pro budoucí možnost využívání tepla z bioplynové stanice připravované v obci soukromým investorem.
V souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina rozhodl dne 28. 4. 2008 Miroslav Houška o přímém zadání veřejné zakázky. O tomto rozhodnutí je dle tohoto vnitřního předpisu informována rada kraje.
Návrh usnesení předpokládá vzít na vědomí rozhodnutí o přímém zadání veřejné zakázky.
StanoviskaUsnesením 0002/01/2008/RK rada kraje rozhodla zadat přepracování projektové dokumentace na akci "Domov důchodců Ždírec - rekonstrukce" spočívající v doprojektování sociálního zařízení na jednotlivé pokoje a souvisejících změn zpracovateli projektové dokumentace SPA, spol. s r. o., Havlíčkova 4481/44, Jihlava, IČ 46990763.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí Miroslava Houšky, člena rady kraje pro oblast financí a majetku o přímém zadání veřejné zakázky malého rozsahu na projekční práce "Domov důchodců Ždírec - rekonstrukce - přepracování projektové dokumentace" dodavateli SPA, spol. s r. o., Havlíčkova 4481/44, 586 01 Jihlava, IČ 46990763.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 20. 5. 2008
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz