Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-34-2007-35

RK-34-2007-35.doc
Číslo materiálu35
Číslo jednacíRK-34-2007-35
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Jihlava, příspěvková organizace, Vrchlického 59, 586 33 Jihlava (dále jen nemocnice), potřebuje zajistit dodavatele na veřejnou zakázku malého rozsahu nazvanou "Dodávka UPS pro ICT"
Předmětem zakázky je dodávka záložního zdroje UPS (Uninterruptible Power Supply - zdroje nepřetržitého napájení), což jsou zařízení jejichž funkcí je zpravidla krátkodobá (minuty až hodiny) dodávka energie v případě nestability vstupního napětí či při úplném výpadku sítě. Úlohou UPS je chránit data a citlivá zařízení před poškozením vlivem nepředvídaných událostí na síti jako jsou šumy, rázy, napěťové špičky, poklesy napětí nebo úplné výpadky. Dojde li k výpadku elektrické energie, záložní zdroj dodává spotřebiči energii (s požadovaným napětím např. 220V nebo 360V a frekvencí 50 Hz) ze svých akumulátorů. Vzhledem k ceně elektronických zařízení a přenášených dat jsou UPS nezbytným vybavením všech informačních systémů.
Jedná se o zakázku při které peněžitý závazek zadavatele nedosáhne výše 2 mil. Kč bez DPH a proto dle Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina (dále jen Pravidla), není stanovena povinnost zadavatele vyžádat si delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise. Žádost nemocnice o delegaci nad rámec Pravidel vyplývá ze skutečnosti, že tato dodávka UPS bude hrazena z finančních zdrojů kraje.
Termín jednání hodnotící komise je stanoven na 30. 11. 2007 od 8:00 hodin v zasedací místnosti ředitelství nemocnice dveře č. 3.022 na adrese Vrchlického 59, 586 33 Jihlava.
Návrh řešení Při zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi.
Návrh předpokládá delegování zástupců zřizovatele a jejich náhradníků z řad samosprávy a pracovníků krajského úřadu pro veřejnou zakázku přímo na jednání rady kraje.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
......................................., zástupce politické strany ...................... a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a ..............................., zástupce politické strany ................... a ing. Tomáše Halačku, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku "Dodávka UPS pro ICT", pro Nemocnici Jihlava, příspěvkovou organizaci, Vrchlického 59, 587 33 Jihlava.
Odpovědnost Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace, odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Termín 27. 11. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz