Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-32-2007-44

RK-32-2007-44.doc
Číslo materiálu44
Číslo jednacíRK-32-2007-44
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Nové Město na Moravě, příspěvková organizace, Žďárská ul. 610, 592 31 Nové Město na Moravě (dále jen nemocnice), vyhlásila veřejné zakázky zadané formou zjednodušeného podlimitního řízení dle § 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), nazvané:


A) "Nízkomolekulární hepariny"
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení jsou dodávky léčiv pro lékárenský sklad nemocnice - nízkomolekulárních heparinů CPV 33141551-0, jejichž specifikace a předpokládaná spotřeba je uvedena v příloze výzvy, která je součástí zadávací dokumentace. Obchodní podmínky jsou zpracovány v kupní smlouvě, která je součástí zadávací dokumentace a která bude sloužit k uzavření smluvního vztahu s vítězem zadávacího řízení.
V souladu s § 71 odst. 3 stanovil zadavatel, že funkci komise pro otevírání obálek s nabídkami bude plnit hodnotící komise. Po zadávacím řízení proběhne elektronická aukce, která bude využita jako prostředek pro hodnocení nabídek.
V souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek žádá nemocnice o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.
První jednání hodnotící komise (otevírání obálek s nabídkami) je stanoveno na 21. 11. 2007 od 9:20 na adrese zadavatele na ředitelství v zasedací místnosti č. 3.


B) "Diagnostika a výpůjčka analyzátoru"
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení jsou dodávky diagnostik (pro vyšetřování štítné žlázy, prenatálního screeningu a potřebných dalších vyšetření) a výpůjčka nového přístroje - imunochemického analyzátoru, Random access, pro stanovení mokrou cestou, bez radioizotopové detekce (jednotné technologie s diagnostiky).
Doba plnění veřejné zakázky je 3 roky. Obchodní podmínky vymezil zadavatel návrhem kupní smlouvy a smlouvy o výpůjčce, které jsou součástí zadávací dokumentace. Hodnotícími kritérii je výše nabídkové ceny, požadavky pro průkaz kvality a měřící rozsah metod.
Zadavatel ustanovil v souladu s § 71 odst. 1 zákona komisi pro otevírání obálek s nabídkami.

V souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek žádá nemocnice o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.
První jednání hodnotící komise je stanoveno na 21. 11. 2007 od 10:30 hodin na adrese zadavatele na ředitelství v zasedací místnosti č. 3.
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi.
Návrh předpokládá doplnění zástupců z řad členů zastupitelstva a jednoho zástupce z řad pracovníků úřadu, jako zástupců zřizovatele a jejich náhradníků do hodnotící komise přímo na jednání rady pro každou veřejnou zakázku zvlášť. S ohledem na časovou návaznost obou jednání doporučujeme delegovat stejné zástupce zřizovatele pro zadávací řízení A) i B).
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
* ......................................., zástupce politické strany ...................... a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a ..............................., zástupce politické strany ..................., a ing. Tomáše Halačku, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku "Nízkomolekulární hepariny" pro Nemocnici Nové Město na Moravě, příspěvkovou organizaci, Žďárská ul. 610, 592 31 Nové Město na Moravě;
* ......................................., zástupce politické strany ...................... a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako zástupce zřizovatele a ..............................., zástupce politické strany ..................., a ing. Tomáše Halačku, pracovníka oddělení zdravotní péče odboru sociálních věcí a zdravotnictví, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku "Diagnostika a výpůjčka analyzátoru" pro Nemocnici Nové Město na Moravě, příspěvkovou organizaci, Žďárská ul. 610, 592 31 Nové Město na Moravě.
Odpovědnost Nemocnice Nové Město na Moravě, příspěvková organizace, odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Termín 14. 11. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz