Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-32-2007-26

RK-32-2007-26.doc
Číslo materiálu26
Číslo jednacíRK-32-2007-26
NázevNávrh na zařazení nové akce do kapitoly Nemovitý majetek
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce, řešící havarijní stav kanalizace v objektu dílen Žďárského ul., Střední školy řemesel Třebíč.
Dne 29.10.2007 se obrátil ředitel školy na OM s žádostí o pomoc při řešení havarijní situace v objektu dílen Žďárského ul. Třebíč. V budově došlo k zavodnění splaškové kanalizace a tuto kanalizaci se nepodařilo zprůchodnit ani po zásahu odborné firmy. Při místním šetření bylo zjištěno, že se jedná o starší litinovou kanalizaci a působením solí došlo ke korozi a rozpadu stěn kanalizace.
Návrh řešení Návrh řešení předpokládá výměnu části vnitřní kanalizace a opravu dotčených konstrukcí. Návrh dále předpokládá zařazení nové akce "Střední škola řemesel Třebíč - oprava kanalizace" do přílohy M1, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, kapitoly Nemovitý majetek, rozpočtu kraje Vysočina na rok 2007. Finanční krytí této nově zařazené akce předpokládá odbor majetkový z úspor u akcí realizovaných v letošním roce. Realizací akce bude zajištěn odvod splaškových vod ze sociálních zařízení.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k návrhu usnesení s tím, že finanční krytí akce bude zajištěno formou změny rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M1.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci "Střední škola řemesel Třebíč - oprava kanalizace" do přílohy M1, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, kapitoly Nemovitý majetek, rozpočtu kraje Vysočina na rok 2007 s tím, že finanční krytí nové akce bude zajištěno změnou rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M1.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín listopad 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz