Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-29-2007-20

RK-29-2007-20.doc
Číslo materiálu20
Číslo jednacíRK-29-2007-20
NázevVeřejná zakázka malého rozsahu na služby "II/152 Jaroměřice n. R. - Hrotovice - hr. kraje, 1. stavba"
Zpracoval H. Matulová
Předkládá L. Staněk
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový (následně odbor dopravy a silničního hospodářství) zrealizoval v souladu s "Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávaní veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" (dále jen Pravidla) na základě Výzvy k podání nabídky, seznamu oslovených zájemců a jmenování hodnotící komise schválených Milošem Vystrčilem, hejtmanem kraje, zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby na zpracování projektové dokumentace pro územní rozhodnutí, včetně zpracování oznámení EIA a zajištění vydání územního rozhodnutí pro stavbu silnice "II/152 Jaroměřice n.R. - Hrotovice - hr. kraje, 1.stavba". Jedná se o rekonstrukci úseku silnice od křižovatky silnic II/152 a II/392 u Dukovan na hranice kraje Vysočina.
Nabídku na veřejnou zakázku ve stanoveném termínu podali 3 oslovení zájemci a 2 zájemci na základě uveřejnění na webových stránkách kraje. Při posuzování nabídek se komise rozhodla, že nabídku uchazeče s nejnižší nabídkovou cenou je nutno upřesnit a že bude uchazeč požádán o dodatečné vysvětlení nabídky. Uchazeč po doručení výzvy k doplnění ze soutěže odstoupl na vlastní žádost. Akce je finančně kryta ze zvláštního účtu projektu.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se hodnotící komise shodla, že nejvhodnější nabídku z důvodu nejnižší nabídkové ceny ve výši 1 255 350,- Kč bez DPH předložila firma Dopravoprojekt Ostrava, spol. s r.o., se sídlem Masarykovo nám. 5/5, Ostrava, IČ 42767377.
Termín realizace a další obchodní podmínky byly pevně stanoveny podmínkami pro podání nabídky. Hodnotící komise doporučila zadavateli uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo. Miloš Vystrčil, hejtman kraje, rozhodl dne 17.9.2007 o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby pro stavbu silnice "II/152 Jaroměřice n. R. - Hrotovice - hr. kraje, 1. stavba", dodavateli Dopravoprojekt Ostrava, spol. s r.o., se sídlem Masarykovo nám. 5/5, Ostrava (RK-29-2007-20, př. 2). Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápise o posouzení a hodnocení nabídek, který je přílohou materiálu RK-29-2007-20, př. 1. Podle čl. 2 odst. (5) "Pravidel" je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí Miloše Vystrčila, hejtmana kraje, o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby na zpracování projektové dokumentace pro stavbu silnice "II/152 Jaroměřice n. R. - Hrotovice - hr. kraje, 1. stavba", dodavateli Dopravoprojekt Ostrava spol. s r. o., se sídlem Masarykovo nám. 5/5, Ostrava.
Odpovědnost odbor dopravy a silničního hospodářství
Termín 16. 10. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz