Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-28-2007-04

RK-28-2007-04.doc
Číslo materiálu04
Číslo jednacíRK-28-2007-04
NázevNávrh na změnu akce v kapitole Nemovitý majetek
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na změnu akce, zařazené v rozpočtu kraje.
V rozpočtu kraje pro rok 2007 je v příloze M1, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, zařazena akce "SPŠ Třebíč - rekonstrukce ÚT", s finančním objemem 250 tis. Kč na vypracování projektové dokumentace. Vzhledem k tomu, že předmětné objekty uvažované k rekonstrukci vytápění jsou zařazeny do projektu kraje "Realizace úspor energií na budovách v majetku kraje Vysočina" uplatňovaného do operačního programu Životní prostředí, je nutné rekonstrukci vytápění vyprojektovat a realizovat dle nových parametrů budov současně se zateplením.
Budova Střední školy řemesel a služeb, Tovačovského sady 79, Moravské Budějovice má v současné době vytápění v předhavarijním stavu a jsou zde nutné úpravy části elektroinstalace.
Návrh řešení Návrh řešení předpokládá změnu akce "SPŠ Třebíč - rekonstrukce ÚT", zařazené v příloze M1, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, kapitola Nemovitý majetek v rozpočtu kraje Vysočina na rok 2007, na novou akci "Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice - rekonstrukce ÚT a elektroinstalace". Návrh dále předpokládá vypracování projektové dokumentace na tuto akci v roce 2007 a realizaci akce v roce 2008. Vypracování projektové dokumentace u výše uvedené akce umožní přípravu realizace v dostatečném předstihu.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k návrhu usnesení.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
změnu akce "SPŠ Třebíč - rekonstrukce ÚT", zařazené v příloze M1, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, kapitola Nemovitý majetek v rozpočtu kraje Vysočina na rok 2007, na novou akci "Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice - rekonstrukce ÚT a elektroinstalace".
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 31. 10. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz