Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-27-2007-56

RK-27-2007-56.doc
Číslo materiálu56
Číslo jednacíRK-27-2007-56
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Nové Město na Moravě, příspěvková organizace, Žďárská ul. 610, 592 31 Nové Město na Moravě (dále jen nemocnice), vyhlásila veřejnou zakázku zadanou formou zjednodušeného podlimitního řízení dle § 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), nazvanou "Antibiotika".
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení jsou dodávky léčiv - antibiotik - kód CPV 24451100-1. Obchodní podmínky vymezil zadavatel návrhem kupní smlouvy, která je součástí zadávací dokumentace. Hodnotícím kritériem je nejnižší nabídková cena.
Zadavatel stanovil v souladu s § 71 odst. 1 zákona, že funkci komise pro otevírání obálek s nabídkami bude plnit hodnotící komise.
Otevírání obálek s nabídkami se koná 10. 10. 2007 od 9:20 na adrese zadavatele v zasedací místnosti ředitelství Nemocnice Nové Město na Moravě, p.o.
V souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek žádá nemocnice o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi.
Návrh předpokládá doplnění zástupce z řad členů zastupitelstva a jednoho zástupce z řad pracovníků úřadu, jako zástupců zřizovatele a jejich náhradníků do hodnotící komise přímo na jednání rady.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
......................................., zástupce politické strany ...................... a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče, jako zástupce zřizovatele a ..............................., zástupce politické strany ..................., a ing. Tomáše Halačku, pracovníka oddělení zdravotní péče, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku "Antibiotika", pro Nemocnici Nové Město na Moravě, příspěvkovou organizaci, Žďárská ul. 610, 592 31 Nové Město na Moravě.
Odpovědnost Nemocnice Nové Město na Moravě, příspěvková organizace, odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Termín 31. 10. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz