Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-26-2007-64

RK-26-2007-64.doc  RK-26-2007-64pr1.doc
Číslo materiálu64
Číslo jednacíRK-26-2007-64
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Jihlava, příspěvková organizace, Vrchlického 59, 586 33 Jihlava (dále jen nemocnice), potřebuje zajistit dodavatele na veřejné zakázky malého rozsahu na přístrojové dovybavení kardiologického pracoviště.
Předmětem těchto zakázek jsou dodávky injekčních dávkovačů, infuzních pump, nebulizátorů, podtlakových odsávaček, defibrilátorů, EKG a monitorů. Jedná se o zakázky při kterých peněžitý závazek zadavatele nedosáhne výše 2 mil. Kč bez DPH a proto dle Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina (dále jen Pravidla), není stanovena povinnost zadavatele vyžádat si delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.
Rada kraje usnesením č. 0863/20/2007/RK uložila řediteli Nemocnici Jihlava, příspěvkové organizaci povinnost vyžádat si delegování zástupců zřizovatele do hodnotících komisí na veřejné zakázky zadávané v souvislosti se zřízením nového kardiologického pracoviště, včetně povinnosti schvalování zadávací dokumentace věcně příslušným odborem.
Nemocnice ve své žádosti navrhuje pro všechny zakázky malého rozsahu na přístrojové dovybavení kardiologického pracoviště jmenovat jednu hodnotící komisi s delegovanými zástupci kraje. Termín jednání hodnotící komise pro jednotlivé zakázky bude operativně stanoven dohodou s členy hodnotící komise. Jednání komise bude standardně probíhat v zasedací místnosti ředitelství nemocnice na adrese Vrchlického 59, 586 33 Jihlava.
Návrh řešení Při zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi.
Návrh předpokládá delegování zástupců zřizovatele a jejich náhradníků z řad samosprávy a pracovníků krajského úřadu pro veřejné zakázky malého rozsahu jejichž předmětem je dovybavení kardiologického pracoviště v nemocnici přímo na jednání rady kraje.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
.................. a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče, jako zástupce zřizovatele a ................... a ing. Tomáše Halačku, pracovníka oddělení zdravotní péče, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejné zakázky malého rozsahu na přístrojové dovybavení kardiologického pracoviště pro Nemocnici Jihlava, příspěvkovou organizaci, Vrchlického 59, 586 33 Jihlava.
Odpovědnost Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace
Termín 7. 9. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz