Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-25-2007-56

RK-25-2007-56.doc  RK-25-2007-56pr1.doc
Číslo materiálu56
Číslo jednacíRK-25-2007-56
NázevSmlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene pro stavbu Metropolitní sítě Jihlava
Zpracoval P. Pavlinec
Předkládá P. Pavlinec
Počet příloh
Popis problémuOdbor informatiky dle plánu rozvoje Metropolitní sítě Jihlava vypsal veřejnou zakázku na realizaci optické trasy do nově budovaného sídla Krajské správy a údržby silnic na Kosovské ulici. Vítězný uchazeč, firma První Telefonní s.r.o., iniciovala jednání mezi Psychiatrickou léčebnou Jihlava a odborem informatiky KrÚ k problematice průchodu areálem Psychiatrické léčebny. Výstupem je návrh na zřízení věcného břemene mezi krajem Vysočina a Psychiatrickou léčebnou - viz. příloha č. 1 materiálu.
Návrh řešení Odbor informatiky doporučuje radě kraje rozhodnout uzavřít smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene mezi krajem Vysočina a ČR - Psychiatrickou léčebnou Jihlava dle přílohy č. 1
StanoviskaOdbor majetkový doporučuje uzavřít smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene a následně po realizaci akce a zaměření uložených kabelů formou věcného břemene přistoupit k uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene. Tím bude mít kraj zaručenu možnost přístupu pro možné opravy a údržbu. Věcné břemeno bude vloženo do katastru nemovitostí.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene dle materiálu
RK-25-2007-56, př. 1.
Odpovědnost odbor informatiky
Termín 31. 8. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz