Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-23-2007-90

RK-23-2007-90.doc
Číslo materiálu90
Číslo jednacíRK-23-2007-90
NázevDelegace zástupce zřizovatele do hodnotící komise
Zpracoval R. Hošek
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Jihlava, příspěvková organizace, Vrchlického 59, Jihlava, potřebuje zajistit dodavatele hemodialyzačních přístrojů a spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodializaci a hemodiafiltraci. Dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) se jedná o nadlimitní veřejnou zakázku. Oznámení o zakázce bylo uveřejněno v IS VZ (Informační systém o veřejných zakázkách) dne 11. 5. 2007 s evidenčním číslem 60007581.
Nemocnice jako veřejný zadavatel stanovila v souladu s § 71 odst. 3 zákona, že funkci komise pro otevírání obálek bude plnit hodnotící komise.
První jednání hodnotící komise - otevírání obálek, proběhne dne 25. 7. 2007 v 10:00 hodin v zasedací místnosti ředitelství Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace, Vrchlického 59, Jihlava.
V souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina (dále jen pravidla) žádá nemocnice o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 pravidel rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi. Návrh předpokládá doplnění zástupce z řad členů zastupitelstva, jednoho zástupce z další politické strany a jednoho zástupce z řad pracovníků úřadu, jako zástupců zřizovatele a jejich náhradníků do hodnotící komise přímo na jednání rady.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
......................................., zástupce politické strany ...................... a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče, jako zástupce zřizovatele a ..............................., zástupce politické strany ..................., a ing. Tomáše Halačku, pracovníka oddělení zdravotní péče, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku "Dodávka hemodialyzačních přístrojů a spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialyzaci a hemodiafiltraci", pro Nemocnici Jihlava, příspěvkovou organizaci, Vrchlického 59, Jihlava.
Odpovědnost Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace, odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Termín 25. 7. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz