Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-21-2007-52

RK-21-2007-52.doc
Číslo materiálu52
Číslo jednacíRK-21-2007-52
NázevDelegace zástupců zřizovatele do hodnotící komise
Zpracoval J. Koten
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Havlíčkův Brod, příspěvková organizace, (dále jen nemocnice), potřebuje zajistit dodavatele na podlimitní (cena 2 000 000,- - 6 607 000,- Kč bez DPH) veřejnou zakázku zadanou formou zjednodušeného podlimitního řízení dle § 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) nazvanou "Dodávky elektrické energie pro Nemocnici Havlíčkův Brod". Jedná se o dodávky elektřiny od držitelů licence na výrobu elektřiny a od držitelů licence na obchod s elektřinou v celkovém předpokládaném množství 3 253 MWh pro celkem 3 odběrná místa na dobu jednoho roku.
V souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina (dále jen Pravidla) žádá nemocnice o delegování zástupců zřizovatele do hodnotící komise.
První jednání hodnotící komise se koná dne 4. 7. 2007 v 13:00 hodin v zasedací místnosti v 6. NP budovy interny na adrese zadavatele Nemocnice Havlíčkův Brod, Husova 2624, 580 01 Havlíčkův Brod.
Návrh řešení Podle čl. 5 odst. 4 Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina rozhoduje rada kraje o účasti zástupce zřizovatele v hodnotící komisi.
Návrh předpokládá delegování zástupců zřizovatele a jejich náhradníků z řad samosprávy a krajského úřadu přímo na jednání rady kraje.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
.............................. a zástupce politického klubu ............... a Jana Kotena, pracovníka oddělení zdravotní péče jako zástupce zřizovatele, a .............................. a zástupce politického klubu ...................... a Ing. Tomáše Halačku, pracovníka oddělení zdravotní péče, jako náhradníky za zástupce zřizovatele do hodnotící komise pro veřejnou zakázku "Průběžné dodávky elektrické energie" pro Nemocnici Havlíčkův Brod, příspěvkovou organizaci, Husova 2624, 580 01 Havlíčkův Brod.
Odpovědnost Nemocnice Havlíčkův Brod, příspěvková organizace, odbor sociálních věcí a zdravotnictví
Termín 19. 6. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz