Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-20-2007-47

RK-20-2007-47.doc  RK-20-2007-47pr1.doc
Číslo materiálu47
Číslo jednacíRK-20-2007-47
NázevZměna ve Zřizovací listině příspěvkové organizace s názvem Základní škola a Mateřská škola při zdravotnických zařízeních Havlíčkův Brod
Zpracoval Z. Škrdlová
Předkládá Z. Ludvík
Počet příloh
Popis problémuŘeditelka příspěvkové organizace s názvem Základní škola a Mateřská škola při zdravotnických zařízeních Havlíčkův Brod (dále jen "příspěvková organizace") požádala o změnu názvu a sídla příspěvkové organizace.
O změnu názvu požádala v souvislosti se změnou sídla ředitelství příspěvkové organizace, ale především z důvodu skutečnosti, že se jedná o příspěvkovou organizaci, jejíž místa poskytování vzdělávání nebo školských služeb se nacházejí ve více městech na území kraje Vysočina (navrhovaný název zní "Základní škola a Mateřská škola při zdravotnických zařízeních kraje Vysočina").
Změna sídla ředitelství příspěvkové organizace z Havlíčkova Brodu do Třebíče je navržena z důvodu lepších prostorových podmínek pro řízení příspěvkové organizace.
Návrh řešení OŠMS předkládá návrh Dodatku č. 3 ke zřizovací listině Základní školy a Mateřské školy při zdravotnických zařízeních Havlíčkův Brod, kterým se mění název a sídlo příspěvkové organizace ve zřizovací listině.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
doporučuje
zastupitelstvu kraje schválit Dodatek č. 3 Zřizovací listiny příspěvkové organizace s názvem Základní škola a Mateřská škola při zdravotnických zařízeních Havlíčkův Brod dle materiálu RK-20-2007-47, př. 1.
Odpovědnost odbor školství, mládeže a sportu
Termín 31. 7. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz