Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-19-2007-17

RK-19-2007-17.doc
Číslo materiálu17
Číslo jednacíRK-19-2007-17
NázevJmenování člena Škodní a likvidační skupiny
Zpracoval K. Kotrba
Předkládá E. Šarapatková
Počet příloh
Popis problémuRada kraje Vysočina zřídila Škodní a likvidační skupinu Rady kraje Vysočina a jmenovala její členy usnesením č. 1056/29/2004/RK.
(usnesení č. 1056/29/2004/RK - Rada kraje zřizuje Škodní a likvidační skupinu Rady kraje Vysočina a jmenuje jejího předsedu, místopředsedu a členy podle materiálu RK-29-2004-17, př. 1 a ukládá Škodní a likvidační skupině Rady kraje Vysočina zejména:
- posuzovat před podáním návrhu na upuštění od vymáhání pohledávky, zda pohledávka splňuje podmínky pro upuštění od vymáhání pohledávky podle Vnitřního předpisu č. 6/03 - Směrnice o oběhu a přezkušování účetních dokladů, ve znění dodatků;
- posuzovat škodu způsobenou poškozením, zničením, odcizením nebo ztrátou movitých věcí v majetku kraje Vysočina a předkládat Radě kraje Vysočina stanovisko k řešení navrženému příslušným odborem Krajského úřadu kraje Vysočina;
- dávat stanovisko k odůvodněnému návrhu na vyřazení movitého majetku (nepotřebný, poškozený, zničený, odcizený, ztracený) předkládanému Radě kraje Vysočina
a při svém jednání postupovat přiměřeně podle pravidel daných Čl. 3 Jednacího řádu komisí Rady kraje Vysočina.)
Usnesením č. 0511/11/2006/RK jmenovala Rada kraje Vysočina předsedkyní Škodní a likvidační skupiny Rady kraje Vysočina Mgr. Jaroslavu Homolkovou.
Dne 28. 2. 2007 Mgr. Jaroslava Homolková, předsedkyně Škodní a likvidační skupiny Rady kraje Vysočina ukončila pracovní poměr ke kraji Vysočina.
Návrh řešení Odbor sekretariátu ředitele a krajského živnostenského úřadu, oddělení právní a krajského živnostenského úřadu navrhuje Radě kraje Vysočina jmenovat Mgr. Miroslava Magrota předsedou Škodní a likvidační skupiny Rady kraje Vysočina.
O jmenování členů Škodní a likvidační skupiny Rady kraje Vysočina rozhoduje podle § 59 odst. 3 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, rada kraje.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
jmenuje
Mgr. Miroslava Magrota předsedou Škodní a likvidační skupiny Rady kraje Vysočina.
Odpovědnost Odbor sekretariátu ředitele a krajského živnostenského úřadu, Škodní a likvidační skupina Rady kraje Vysočina
Termín průběžně
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz