Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-17-2007-06

RK-17-2007-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-17-2007-06
NázevVeřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce na stavbu "VOŠ a SŠV, zem a zdrav Třebíč, rekonstrukce ZTI a elektroinstalace"
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval, v souladu s "Pravidly pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina", na základě "Výzvy pro podání nabídky", seznamu oslovených dodavatelů a jmenování hodnotící komise, schválených hejtmanem kraje Milošem Vystrčilem, zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu, na stavební práce "VOŠ a SŠV, zem a zdrav Třebíč, rekonstrukce ZTI a elektroinstalace". Akce je kryta finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2007 a je uvedena v příloze M1 rozpočtu. Kritériem hodnocení byla nejnižší nabídková cena.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se komise shodla, že nejvhodnější nabídku, z důvodu nejnižší nabídkové ceny ve výši 3 992 544 Kč bez DPH, předložil dodavatel VESAS s.r.o., Cyrilometodějská 43/20, 674 01 Třebíč. Miroslav Houška, člen rady kraje pro oblast financí a majetku, rozhodl dne 7. 5. 2007 o výběru nejvhodnější nabídky a zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce na stavbu dle výsledků hodnocení komise. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek. Podle Čl. 3 odst. 5, "Pravidel pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina", je o rozhodnutí o zadání veřejné zakázky informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí Miroslava Houšky, člena rady kraje pro oblast financí a majetku o výběru nejvhodnější nabídky a zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce na stavbu "VOŠ a SŠV, zem a zdrav Třebíč, rekonstrukce ZTI a elektroinstalace" dodavateli VESAS s. r. o., Cyrilometodějská 43/20, 674 01 Třebíč
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 22. 5. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz