Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-17-2007-03

RK-17-2007-03.doc
Číslo materiálu03
Číslo jednacíRK-17-2007-03
NázevVeřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce na stavbu "DD Budkov, výstavba ČOV, DD Budkov, oprava ZTI"
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval, v souladu s "Pravidly pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina", na základě "Výzvy pro podání nabídky", seznamu oslovených dodavatelů a jmenování hodnotící komise, schválených hejtmanem kraje Milošem Vystrčilem, zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu, na stavební práce na stavbu, zahrnující dvě související akce "DD Budkov, výstavba ČOV, DD Budkov, oprava ZTI". Akce jsou kryty finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2007 a jsou uvedeny v příloze M1 rozpočtu. Kritériem hodnocení byla nejnižší nabídková cena.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se komise shodla, že nejvhodnější nabídku, z důvodu nejnižší nabídkové ceny ve výši 2 430 661 Kč bez DPH, předložil dodavatel VESAS s.r.o., Cyrilometodějská 43/20, 674 01 Třebíč. Miroslav Houška, člen rady kraje pro oblast financí a majetku, rozhodl dne 7. 5. 2007 o výběru nejvhodnější nabídky a zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce na stavbu "DD Budkov, výstavba ČOV, DD Budkov, oprava ZTI" dodavateli VESAS s.r.o., Cyrilometodějská 43/20, 674 01 Třebíč. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek. Podle Čl. 3 odst. 5, "Pravidel pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina", je o rozhodnutí o zadání veřejné zakázky informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí Miroslava Houšky, člena rady kraje pro oblast financí a majetku, o výběru nejvhodnější nabídky a zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce na stavbu "DD Budkov, výstavba ČOV, DD Budkov, oprava ZTI" dodavateli VESAS s. r. o., Cyrilometodějská 43/20, 674 01 Třebíč.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 22. 5. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz