Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-15-2007-15

RK-15-2007-15.doc
Číslo materiálu15
Číslo jednacíRK-15-2007-15
NázevVeřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce na stavbu "Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod - Stavební úpravy I. etapa"
Zpracoval M. Šulc
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval v souladu s "Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" a na základě Výzvy pro podání nabídek, seznamu oslovených zájemců a jmenování komise pro posouzení a hodnocení nabídek schválených Miroslavem Houškou, členem rady kraje pro oblast financí a majetku, zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce na stavbu Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod - Stavební úpravy I. etapa. Akce je kryta finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2007 a je uvedena v rozpočtu kraje na rok 2007 jako investice ve školství /ORJ 8005/.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se komise shodla, že nejvhodnější nabídku s nejnižší nabídkovou cenou ve výši 5 097 201,20 Kč včetně DPH předložila firma POZEMSTAV HB s.r.o., Havlíčkův Brod, Havířská 1021. Délka záruky na jakost díla, termín zhotovení díla a další obchodní podmínky byly pevně stanoveny podmínkami pro podání nabídky. Komise doporučila zadavateli uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo.
Člen rady pro oblast financí a majetku Miroslav Houška rozhodl dne 6. 4. 2007 o zadání veřejné zakázky na stavební práce na stavbu "OA a Hotelová škola Havlíčkův Brod - Stavební úpravy 1. etapa" uchazeči POZEMSTAV HB s.r.o., Havlíčkův Brod, Havířská 1021 Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek.
Podle Čl. 2 odst. (5) "Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí Miroslava Houšky, člena rady pro oblast financí a majetku o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce na akci "Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod - Stavební úpravy 1. etapa uchazeči POZEMSTAV HB s.r.o., Havlíčkův Brod, Havířská 1021
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 24. 4. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz