Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-15-2007-09

RK-15-2007-09.doc
Číslo materiálu09
Číslo jednacíRK-15-2007-09
NázevVeřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval v souladu s "Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" a na základě Výzvy pro podání nabídek, seznamu oslovených zájemců a jmenování hodnotící komise schválených Miroslavem Houškou, členem rady kraje pro oblast financí a majetku, zadávací řízení na veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce na stavby :
- DM a Školní jídelna Pelhřimov - Oprava soc. zařízení
- SŠ Kamenice nad Lipou - Oprava soc. zařízení
Akce jsou kryty finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2007 a jsou uvedeny v příloze M 1 rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství na kapitole Nemovitý majetek.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek hodnotící komise vyhodnotila jako nejvhodnější nabídky z důvodu nejnižších nabídkových cen na jednotlivé akce takto :
- DM a Školní jídelna Pelhřimov - Oprava soc. zařízení - AGOS stavební a.s. Pelhřimov, Tomáše ze Štítného 634, 393 56 Pelhřimov s nabídkovou cenou 1 973 238 Kč bez DPH.
/celkem 5 nabídek, hodnoceno 4 nabídky/
- SŠ Kamenice nad Lipou - Oprava soc. zařízení - I.Kamenická stavební a obchodní
firma s.r.o., U Kulturního domu 770, 394 70 Kamenice nad Lipou s nabídkovou cenou
958 838,80 Kč bez DPH. /celkem 4 nabídky, hodnoceno 3 nabídky/
Délka záruky na jakost díla, termín zhotovení díla a další obchodní podmínky byly pevně stanoveny podmínkami pro podání nabídky. Komise doporučila zadavateli uzavřít s těmito firmami smlouvy o dílo.
Člen rady pro oblast financí a majetku Miroslav Houška rozhodl dne 10. 4. 2007 o zadání veřejných zakázek malého rozsahu na stavební práce dle výsledků hodnocení a doporučení komise. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek.
Podle Čl. 2 odst. (5) "Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí Miroslava Houšky, člena rady pro oblast financí a majetku o zadání veřejných zakázek malého rozsahu na stavební práce na akce:
- DM a Školní jídelna Pelhřimov - Oprava soc. zařízení uchazeči AGOS stavební a. s. Pelhřimov, Tomáše ze Štítného 634, 393 56 Pelhřimov;
- SŠ Kamenice nad Lipou - Oprava soc. zařízení uchazeči I.Kamenická stavební a obchodní firma s. r. o., U Kulturního domu 770, 394 70 Kamenice nad Lipou.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 24. 4. 2007
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz