Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-33-2006-24

RK-33-2006-24.doc
Číslo materiálu24
Číslo jednacíRK-33-2006-24
NázevDelegování zástupce zřizovatele do komise pro posouzení a hodnocení nabídek - SÚS Havlíčkův Brod
Zpracoval J. Pospíchal
Předkládá L. Staněk
Počet příloh
Popis problémuSpráva a údržba silnic Havlíčkův Brod zajišťuje dodavatele na veřejné zakázky "Dodávka průmyslové posypové soli - provozovna Havlíčkův Brod", "Dodávka průmyslové posypové soli- provozovna Chotěboř " a "Dodávka průmyslové posypové soli- provozovna Ledeč nad Sázavou". Zajištění těchto dodavatelů je veřejnou zakázkou podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Veřejné zakázky na "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Havlíčkův Brod", "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Chotěboř" a "Dodávka průmyslové posypové soli - provozovna Ledeč nad Sázavou" jsou vypsány dle § 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách jako otevřené podlimitní řízení.
Návrh řešení Výzvy na "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Havlíčkův Brod", "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Chotěboř " a "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Ledeč nad Sázavou" byly podle § 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách byly Správou a údržbou silnic Havlíčkův Brod vypsány jako otevřené podlimitní řízení. Tyto výzvy jsou v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 27. 6. 2006, kterými se stanoví praktické provedení postupů kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina. Výzvy na "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Havlíčkův Brod", "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Chotěboř" a "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Ledeč nad Sázavou " byly schváleny odborem majetkovým dne 18. 9. 2006.
Podle čl. 5 odst. 4 Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina rada kraje deleguje zástupce zřizovatele do komise pro otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek na:
1. "Dodávku průmyslové posypové soli- provozovna Havlíčkův Brod ", která se uskuteční dne 29. 11. 2006 v 8:00 hodin v administrativní budově SÚS Havlíčkův Brod,
2. "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Chotěboř", která se uskuteční dne 29. 11. 2006 v 8:30 hodin v administrativní budově SÚS Havlíčkův Brod,
3. "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Ledeč nad Sázavou", která se uskuteční dne 29. 11. 2006 v 9:00 hodin v administrativní budově SÚS Havlíčkův Brod.
StanoviskaOdbor majetkový nemá k předloženému materiálu žádné připomínky a souhlasí s formou výběrového řízení.
Návrh usneseníRada kraje
deleguje
*......................... a Ing. Jaroslava Pospíchala, pracovníka odboru dopravy a silničního hospodářství, jako zástupce zřizovatele, a *.................... a Ing. Ludmilu Sedlákovou, pracovnici odboru dopravy a silničního hospodářství jako náhradníky za zástupce zřizovatele do komise pro otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek na "Dodávku průmyslové posypové soli- provozovna Havlíčkův Brod", "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Chotěboř" a "Dodávku průmyslové posypové soli - provozovna Ledeč nad Sázavou ".
Odpovědnost odbor dopravy a silničního hospodářství
Termín 21. 11. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz