Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-29-2006-04

RK-29-2006-04.doc
Číslo materiálu04
Číslo jednacíRK-29-2006-04
NázevVeřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce na akci "SÚS Havlíčkův Brod - sklad posypové soli"
Zpracoval H. Strnadová
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval v souladu s "Pravidly Rady kraje pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina", na základě Výzvy k podání nabídky, seznamu oslovených zájemců a jmenování hodnotící komise, schválených Miroslavem Houškou, členem rady kraje pro oblast financí a majetku, zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu, na zhotovitele stavby "SÚS Havlíčkův Brod - sklad posypové soli". Akce je kryta odvodem finančních prostředků do rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2006 a je uvedena v příloze M4 rozpočtu. Kritériem hodnocení byla nejnižší nabídková cena.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se komise shodla, že nejvhodnější nabídku, z důvodu nejnižší nabídkové ceny ve výši 2 564 736,40 Kč bez DPH, předložila firma Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a.s., Havlíčkův Brod, Průmyslová 941, PSČ 580 01. Hodnotící komise doporučila zadavateli uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo. Miroslav Houška, člen rady kraje pro oblast financí a majetku rozhodl dne 5. 9. 2006 o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovitele stavby "SÚS Havlíčkův Brod - sklad posypové soli" uchazeči Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a.s., Havlíčkův Brod, Průmyslová 941, PSČ 580 01. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek. Podle Čl. 2 odst. (5), Pravidel Rady kraje pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina, je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí Miroslava Houšky, člena rady kraje pro oblast financí a majetku o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce na akci "SÚS Havlíčkův Brod - sklad posypové soli" uchazeči Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a.s., Havlíčkův Brod, se sídlem Havlíčkův Brod, Průmyslová 941, PSČ 580 01.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 3. 10. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz