Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-27-2006-41

RK-27-2006-41.doc
Číslo materiálu41
Číslo jednacíRK-27-2006-41
NázevVeřejná zakázka na stavební práce na provedení stavby "ÚSP Zboží - rekonstrukce"
Zpracoval H. Strnadová
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuUsnesením 0222/06/2006/RK bylo schváleno zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce na provedení stavby "ÚSP Zboží - rekonstrukce" formou otevřeného řízení. Odbor majetkový zrealizoval zadávací řízení na veřejnou zakázku. Oznámení zadávacího řízení bylo zveřejněno dne 30. 6. 2006 na stránkách centrální adresy. Do konce lhůty pro podání nabídek podali nabídku čtyři uchazeči. Hodnotící komise se sešla na svém prvním jednání dne 9.8.2006, kdy byly otevřeny obálky s nabídkami uchazečů. Posouzení nabídek provedla hodnotící komise na jednáních dne 14.8 a 6.9.2006. Žádný z uchazečů nebyl navržen zadavateli k vyloučení ze zadávacího řízení. Protokol o třetím jednání komise je přílohou materiálu 27-2006-RK-41, př.1. V tomto protokolu je popsán postup posouzení předložených nabídek. Dále je v protokolu zdůvodněn návrh hodnotící komise, která doporučuje na základě zjištěných skutečností zadavateli zrušit zadávací řízení na dodavatele stavebních prací na stavbu "ÚSP Zboží - rekonstrukce".
Návrh řešení Návrh usnesení předpokládá rozhodnout na základě doporučení hodnotící komise zrušit zadávací řízení na výběr dodavatele stavebních prací na provedení stavby "ÚSP Zboží - rekonstrukce".
Dále předpokládá schválit zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce na provedení stavby "ÚSP Zboží - rekonstrukce" prostřednictvím externí firmy.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
na základě doporučení hodnotící komise zrušit zadávací řízení na výběr dodavatele stavebních prací na provedení stavby "ÚSP Zboží - rekonstrukce";
schvaluje
zrealizovat zadávací řízení na výběr dodavatele stavebních prací na stavební práce na provedení stavby "ÚSP Zboží - rekonstrukce" prostřednictvím externí firmy.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín září 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz