Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-28-2006-03

RK-28-2006-03.doc
Číslo materiálu03
Číslo jednacíRK-28-2006-03
NázevVeřejná zakázka malého rozsahu ,,Ústav sociální péče Křižanov - Oprava oken"
Zpracoval S. Fejt
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval podle "Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" na základě výzvy pro podání nabídky, seznamu oslovených zájemců a jmenování hodnotící komise schválených Miroslavem Houškou, členem rady kraje pro oblast financí a majetku, zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, na akci ,,Ústav sociální péče Křižanov - Oprava oken". Akce je kryta finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2006 a je uvedena v příloze M2, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích kapitoly Nemovitý majetek.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se hodnotící komise shodla, že nejnižší nabídkovou cenu předložila firma MAB - REKO s.r.o., Nádražní 377, 675 21 Okříšky. Délka záruky na jakost díla, termín zhotovení díla a další obchodní podmínky byly pevně stanoveny výzvou pro podání nabídky. Hodnotící komise doporučila zadavateli uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo.
Miroslav Houška, člen rady kraje pro oblast financí a majetku rozhodl dne 28. 8. 2006 o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce, na akci ,,ÚSP Křižanov - Oprava oken" tomuto dodavateli. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek.
Podle Čl. 2 odst. (5) "Pravidel" je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí Miroslav Houšky, člena rady kraje pro oblast financí a majetku o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce na akci ,,Ústav sociální péče Křižanov - Oprava oken" dodavateli MAB - REKO s.r.o., Nádražní 377, 675 21 Okříšky.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 19. 9. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz