Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-28-2006-02

RK-28-2006-02.doc
Číslo materiálu02
Číslo jednacíRK-28-2006-02
NázevVeřejná zakázka malého rozsahu ,,Domov důchodců Mitrov - Oprava sociálního zařízení"
Zpracoval S. Fejt
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval podle "Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" na základě Výzvy pro podání nabídky, seznamu oslovených zájemců a jmenování hodnotící komise schválených Miroslavem Houškou, členem rady kraje pro oblast financí a majetku, zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, na akci ,,Domov důchodců Mitrov - Oprava sociálního zařízení". Akce je kryta finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2006 a je uvedena v příloze M2, rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích kapitoly Nemovitý majetek.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se hodnotící komise shodla, že nejnižší nabídkovou cenu předložila firma Žďárská stavební společnost s.r.o., Jihlavská 1007, 591 01 Žďár nad Sázavou. Délka záruky na jakost díla, termín zhotovení díla a další obchodní podmínky byly pevně stanoveny výzvou pro podání nabídky. Hodnotící komise doporučila zadavateli uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo.
Miroslav Houška, člen rady kraje pro oblast financí a majetku rozhodl dne 28. 8. 2006 o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce na akci ,,Domov důchodců Mitrov - Oprava sociálního zařízení " tomuto dodavateli.
Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek.
Podle Čl. 2 odst. (5) "Pravidel" je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí Miroslav Houšky, člena rady kraje pro oblast financí a majetku, o zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce na akci ,,Domov důchodců Mitrov - Oprava sociálního zařízení" dodavateli Žďárská stavební společnost s.r.o., Jihlavská 1007, 591 01 Žďár nad Sázavou.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 19. 9. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz