Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-24-2006-24

RK-24-2006-24.doc
Číslo materiálu24
Číslo jednacíRK-24-2006-24
NázevVeřejná zakázka na služby - "Návrh zhotovení a dodání turisticko-informačních a propagačních brožur"
Zpracoval I. Mahelová
Předkládá M. Černý
Počet příloh
Popis problémuOdbor regionálního rozvoje a odbor majetkový zrealizovaly veřejnou zakázku na akci "Návrh zhotovení a dodání turisticko-informačních a propagačních brožur", která je součástí projektu "Zkvalitnění propagace turistického potenciálu kraje Vysočina" kofinancovaného ze zdrojů strukturálních fondů. Zakázka byla realizována formou podlimitní veřejné zakázky na služby zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení § 25 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina, na základě zadávacích podmínek pro předložení nabídek a jmenování komise pro posouzení a hodnocení nabídek.
Ve lhůtě pro podání nabídek, stanovené zadavatelem na 31.7.2006 do 1500 hod, podalo své nabídky osm uchazečů o veřejnou zakázku. Komise pro hodnocení kvalifikace a hodnotící komise byla jmenována náměstkyní hejtmana a pověřena plněním funkce komise pro otevírání obálek. Jednání komise se uskutečnilo dne 9. 8. 2006, za přítomnosti zástupců firem, které podaly své nabídky. Po provedené kontrole nabídek podle § 71 odst. 8 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách byly dvě nabídky z dalšího hodnocení vyřazeny. Přítomní zástupci firem byli s výsledkem seznámeni, o otevírání obálek byl pořízen protokol.
Druhé jednání hodnotící komise se uskutečnilo dne 14. 8. 2006. Z posouzení a hodnocení nabídek komise pořídila Zprávu o posouzení a hodnocení nabídek (materiál RK-24-2006-24, př. 1), v němž je uvedeno pořadí jednotlivých nabídek. Kritériem stanoveným zadavatelem pro hodnocení předložených nabídek byla výše nabídkové ceny.
Návrh řešení Návrh řešení bude předložen na jednání rady kraje. Usnesení předpokládá rozhodnout o přidělení veřejné zakázky v souladu se závěry hodnotící komise.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníNávrh usnesení bude předložen na jednání rady kraje.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor regionálního rozvoje
Termín srpen 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz