Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-23-2006-07

RK-23-2006-07.doc
Číslo materiálu07
Číslo jednacíRK-23-2006-07
NázevZakázka kraje na zhotovitele stavby "SOU řemesel a služeb M. Budějovice, rekonstrukce kotelny Chelčického"
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval v souladu s "Pravidly pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina", na základě podmínek pro podání nabídky, seznamu oslovených zájemců a jmenování komise pro posouzení a hodnocení nabídek, schválených hejtmanem kraje Milošem Vystrčilem, zadávací řízení na zakázku kraje, na zhotovitele stavby "SOU řemesel a služeb M. Budějovice, rekonstrukce kotelny Chelčického". Akce je kryta finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2006 a je uvedena v příloze M1 rozpočtu. Kritériem hodnocení byla nejnižší nabídková cena.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se komise shodla, že nejvhodnější nabídku, z důvodu nejnižší nabídkové ceny ve výši 1 457 855, 08 Kč bez DPH, předložila firma Plyno elektro Železný, s.r.o., Srázná 444, 676 02 Moravské Budějovice. Komise doporučila zadavateli uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo. Náměstek hejtmana kraje Václav Kodet rozhodl dne 12.7.2006 o zadání zakázky kraje na zhotovitele stavby "SOU řemesel a služeb M. Budějovice, rekonstrukce kotelny Chelčického" uchazeči Plyno elektro Železný, s.r.o., Srázná 444, 676 02 Moravské Budějovice. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek. Podle Čl. 3 odst. (2), "Pravidel pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina", je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí Václava Kodeta, náměstka hejtmana kraje, o zadání zakázky kraje na zhotovitele stavby "SOU řemesel a služeb M. Budějovice, rekonstrukce kotelny Chelčického" uchazeči Plyno elektro Železný, s.r.o., Srázná 444, 676 02 Moravské Budějovice.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín červenec 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz