Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-20-2006-17

RK-20-2006-17.doc
Číslo materiálu17
Číslo jednacíRK-20-2006-17
NázevZakázka kraje na stavební práce na stavbu "SPŠT a SOUT Třebíč, rekonstrukce ÚT a MaR"
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval v souladu s "Pravidly pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina", na základě podmínek pro podání nabídky, seznamu oslovených zájemců a jmenování komise pro posouzení a hodnocení nabídek, schválených hejtmanem kraje, zadávací řízení na zakázku kraje, na stavební práce na stavbu "SPŠT a SOUT Třebíč, rekonstrukce ÚT a MaR". Akce je kryta finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2006 a je uvedena v příloze M1 rozpočtu. Kritériem hodnocení byla nejnižší nabídková cena.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se komise shodla, že nejvhodnější nabídku, z důvodu nejnižší nabídkové ceny, předložila firma VESAS s.r.o., se sídlem Třebíč, Jiráskova 2, PSČ 67401. Komise doporučila zadavateli uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo. Hejtman kraje rozhodl dne 8. 6. 2006 o zadání zakázky kraje na stavební práce na stavbu "SPŠT a SOUT Třebíč, rekonstrukce ÚT a MaR" tomuto uchazeči. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek. Podle Čl. 3 odst. (2), "Pravidel pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina", je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí hejtmana kraje o zadání zakázky kraje na stavební práce na stavbu "SPŠT a SOUT Třebíč, rekonstrukce ÚT a MaR" uchazeči VESAS s. r. o., se sídlem Třebíč, Jiráskova 2, PSČ 67401.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 27. 6. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz