Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-20-2006-05

RK-20-2006-05.doc
Číslo materiálu05
Číslo jednacíRK-20-2006-05
NázevNávrh na zařazení nové stavební akce "Diagnostický ústav sociální péče Černovice - Oprava rozvodů vody" do rozpočtu kraje
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina je vlastníkem objektů využívaných Diagnostickým ústavem sociální péče Černovice, Dobešovská 1, Černovice u Tábora. V areálu DÚSP se nachází pavilon, kde bylo zjištěno, že rozvody vody včetně stoupacího potrubí jsou v předhavarijním stavu (popraskané a korozí narušené stávající vedení z pozinkovaného potrubí). Vzhledem k výše popsanému stavu, po poradě s vedoucím oddělení správy realit a po prohlídce přímo na místě bylo konstatováno že je potřebné začít neprodleně s pracemi na odstranění tohoto předhavarijního stavu. Práce musí probíhat za plného provozu tohoto pavilonu.
Návrh řešení Návrh předpokládá:
* opravu trubního vedení rozvodů vody v pavilonu DÚSP Černovice
* zdrojově akci krýt změnou rozpisu rozpočtu v rámci úspor u akcí uvedených v příloze M2 schváleného rozpočtu
OM navrhuje zařazení nové akce "DÚSP Černovice - Oprava rozvodů vody", do přílohy M2, která je součástí kapitoly Nemovitý majetek.
Schválením navrhovaného opatření dojde k odstranění popsaného předhavarijního stavu.

Stanoviska

Odbor ekonomický souhlasí s návrhem usnesení s tím, že finanční krytí bude zajištěno změnou rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M2.
Odbor sociálních věcí a zdravotnictví:
Vzhledem ke skutečnosti, že rozvody vody na zmíněném pavilonu pro ležící obyvatele si vyžádali již několik oprav a jsou celkově ve špatném stavu, doporučujeme zařazení jejich opravy do přílohy M2. Opakované poruchy představují v oddělení pro ležící obyvatele provozní problém.
Stanoviska
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
zařazení nové akce "Diagnostický ústav sociální péče Černovice - Oprava rozvodů vody" do přílohy M2 rozepisující položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve sociálních organizacích na kapitole Nemovitý majetek.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín červen 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz