Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-18-2006-03

RK-18-2006-03.doc
Číslo materiálu03
Číslo jednacíRK-18-2006-03
NázevZakázka kraje na zhotovitele stavby "Obchodní akademie Pelhřimov - Rekonstrukce kotelny"
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval, v souladu s "Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina"na základě podmínek pro podání nabídky, seznamu oslovených zájemců a jmenování komise pro posouzení a hodnocení nabídek schválených hejtmanem kraje, zadávací řízení na zakázku kraje na zhotovitele stavby "Obchodní akademie Pelhřimov - Rekonstrukce kotelny". Akce je kryta finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2006 a je uvedena v příloze M1 rozpočtu.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se komise shodla, že nejnižší nabídkovou cenu předložila firma TOP TEAM, s.r.o. se sídlem Pelhřimov, Vlásenická 890, PSČ 39301. Délka záruky na jakost díla, termín zhotovení díla a další obchodní podmínky byly pevně stanoveny podmínkami pro podání nabídky. Komise doporučila zadavateli uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo.
Hejtman kraje rozhodl dne 23. 5. 2006 o zadání zakázky kraje na zhotovitele stavby "Obchodní akademie Pelhřimov - Rekonstrukce kotelny" uchazeči TOP TEAM, s.r.o. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek.
Podle Čl. 3 odst. (2) "Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí hejtmana kraje o zadání zakázky kraje na zhotovitele stavby "Obchodní akademie Pelhřimov - Rekonstrukce kotelny" uchazeči TOP TEAM, s.r.o. se sídlem Pelhřimov, Vlásenická 890, PSČ 39301.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 6. června 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz