Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-18-2006-02

RK-18-2006-02.doc
Číslo materiálu02
Číslo jednacíRK-18-2006-02
NázevZakázka kraje na zhotovitele stavby "Gymnázium Pelhřimov - Oprava oken a fasády"
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval, v souladu s "Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" na základě podmínek pro podání nabídky, seznamu oslovených zájemců a jmenování komise pro posouzení a hodnocení nabídek schválených hejtmanem kraje, zadávací řízení na zakázku kraje na zhotovitele stavby "Gymnázium Pelhřimov - Oprava oken a fasády". Akce je kryta finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2006 a je uvedena v příloze M1 rozpočtu.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se komise shodla, že nejnižší nabídkovou cenu předložila firma ATOS, spol. s r.o. Ledeč nad Sázavou se sídlem Ledeč nad Sázavou, Husovo nám. 139, okres Havlíčkův Brod, PSČ 58401. Délka záruky na jakost díla, termín zhotovení díla a další obchodní podmínky byly pevně stanoveny podmínkami pro podání nabídky. Komise doporučila zadavateli uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo.
Hejtman kraje rozhodl dne 23. 5. 2005 o zadání zakázky kraje na zhotovitele stavby "Gymnázium Pelhřimov - Oprava oken a fasády" uchazeči ATOS, spol. s r.o. Ledeč nad Sázavou. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek.
Podle Čl. 3 odst. (2) "Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí hejtmana kraje o zadání zakázky kraje na zhotovitele stavby "Gymnázium Pelhřimov - Oprava oken a fasády" uchazeči ATOS, spol. s r.o. Ledeč nad Sázavou se sídlem Ledeč nad Sázavou, Husovo nám. 139, okres Havlíčkův Brod, PSČ 58401.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 6. června 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz