Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-16-2006-27

RK-16-2006-27.doc
Číslo materiálu27
Číslo jednacíRK-16-2006-27
NázevRozhodnutí o zrušení zadávacího řízení na zhotovitele stavebních prací, na stavbu "SOŠ, SOU a OU Třešť - oprava oken domova mládeže"
Zpracoval E. Jozífek
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuDne 6. 3. 2006 rozhodl hejtman kraje o zadání veřejné zakázky "SOŠ, SOU a OU Třešť - oprava oken domova mládeže" formou oznámení otevřeného řízení dle zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), v souladu se zadávací dokumentací veřejné zakázky na stavební práce.
Odbor majetkový, v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina, zrealizoval veřejnou soutěž.
Nabídky podalo 5 uchazečů. Dva uchazeči nesplnili kvalifikaci a byli v souladu s ustanovením § 39 odst. 2 zákona vyloučeni. Nabídky zbývajících uchazečů nebyly z hlediska požadovaného obsahu úplné. Hodnotící komise je proto v souladu s ustanovením § 59 odst. 3 zákona vyřadila a zadavatel vyloučil uchazeče z další účasti v otevřeném řízení.
Návrh řešení Vzhledem k tomu, že všichni uchazeči byly ze soutěže vyloučeni, návrh usnesení předpokládá rozhodnout v souladu s § 68, odstavce 3 zákona zrušit zadávací řízení.
Rozhodnout o zrušení zadávacího řízení je podle Čl. 2 odst 7 Pravidel rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina příslušná rada kraje.
Uvedená akce nebude v letošním roce již realizována. Vzhledem k termínům zadávacího řízení stanovených zákonem není reálné uskutečnit provádění prací v období letních prázdnin.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zrušit zadávací řízení na zhotovitele stavebních prací, na stavbu "SOŠ, SOU a OU Třešť - oprava oken domova mládeže" a
ukládá
odboru majetkovému:
* uveřejnit zrušení zadávacího řízení předepsaným způsobem;
* zařadit akci "SOŠ, SOU a OU Třešť - oprava oken domova mládeže" do návrhu rozpočtu kraje Vysočina na rok 2007.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz