Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-16-2006-15

RK-16-2006-15.doc
Číslo materiálu15
Číslo jednacíRK-16-2006-15
NázevRozhodnutí o přidělení veřejné zakázky na zhotovitele stavebních prací na stavbu "Domov důchodců Proseč Obořiště - Vestavba podkroví hájovna", návrh na provedení rozpočtového opatření
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuHejtman kraje schválil dne 20. 3. 2006 zadání veřejné zakázky "Domov důchodců Proseč Obořiště - Vestavba podkroví hájovna" formou oznámení otevřeného řízení dle zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se zadávací dokumentací veřejné zakázky na stavební práce. Odbor majetkový, v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina, zrealizoval veřejnou soutěž. Kritériem hodnocení byla nejnižší nabídková cena a hodnotící komise seřadila nabídky, které splnily zadávací podmínky zadavatele, podle výše nabídkové ceny.
Návrh řešení Návrh předpokládá rozhodnout o přidělení veřejné zakázky uchazeči I.Kamenická stavební a obchodní firma s.r.o., se sídlem Kamenice nad Lipou, U Kulturního domu 770, okres Pelhřimov, PSČ 39470 jehož nabídka byla nabídkou s nejnižší nabídkovou cenou 6.612.673,- Kč bez DPH.
Schválený rozpočet kraje kryje uvedenou stavbu částkou 5,8 mil. Kč. Náklady stavby jsou v současné době stanoveny na 7,242 mil. Kč (6,944 mil. Kč stavební práce + 0,3 mil. Kč projektová dokumentace a správní poplatky). Pro zajištění rozpočtového krytí stavby OM navrhuje schválit rozpočtové opatření spočívající v přesunu částky 1,15 mil. Kč z jiných položek rozpočtu Kapitoly Nemovitý majetek, u kterých je již známa úspora oproti předpokládaným nákladům.
Zbývající potřebná částka bude kryta změnou rozpisu rozpočtu v rámci položky Investice v sociálních věcech (0,3 mil. Kč z úspory na akci Domov důchodců Ždírec - rekonstrukce - projektová dokumentace).
StanoviskaOdbor ekonomický souhlasí s navrhovaným rozpočtovým opatřením.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
přidělit veřejnou zakázku na stavební práce na stavbu "Domov důchodců Proseč Obořiště - Vestavba podkroví hájovna", uchazeči I.Kamenická stavební a obchodní firma s.r.o., se sídlem Kamenice nad Lipou, U Kulturního domu 770, okres Pelhřimov, PSČ 39470;
ukládá
odboru majetkovému oznámit výsledek zadávacího řízení a zahájit jednání s vybraným uchazečem o uzavření smlouvy;
schvaluje
rozpočtové opatření spočívající v povýšení rozpočtu akce "Domov důchodců Proseč Obořiště - Vestavba podkroví hájovna" (kapitola Nemovitý majetek, položka Investice v sociálních věcech, § 4316 Domovy důchodců) o částku 1 150 tis. Kč a snížení rozpočtu akcí na kapitole Nemovitý majetek, položce Investice ve školství "SPŠ stavební, SOU stavební a OU Třebíč, výstavba dílen Hrotovická" (§ 3122 Střední odborné školy) o částku 300 tis. Kč, "Dětský domov Jemnice, rekonstrukce kuchyně" (§ 4322 Ústavy péče o mládež) o částku 500 tis. Kč a "SOŠ obchodu a služeb Třebíč, přístavba kuchyně (projektová dokumentace)" (§ 3123 Střední odborná učiliště a učiliště) o částku 350 tis. Kč.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 30. 6. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz