Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-13-2006-29

RK-13-2006-29.doc  RK-13-2006-29pr1.doc
Číslo materiálu29
Číslo jednacíRK-13-2006-29
NázevPodklady pro zadání výběrového řízení na "Poradce kraje Vysočina pro posouzení a realizaci reorganizace na úseku správy a údržby silnic".
Zpracoval I. Ševecová, H. Motlová
Předkládá L. Staněk
Počet příloh
Popis problémuUsnesením č. 0248/06/2006/RK ze dne 21. 2. 2006, rada kraje schválila záměr přípravy reorganizace systému na úseku správ a údržeb silnic zřizovaných krajem Vysočina a současně uložila ředitelce Krajského úřadu kraje Vysočina jmenovat odbornou pracovní skupinu. Rada kraje zároveň tímto usnesením uložila pracovní skupině zpracovat a předložit nabídku pro realizaci optimální varianty reorganizace systému dle zpracovaného harmonogramu do konce měsíce dubna.
Návrh řešení Pracovní skupina, jmenovaná ředitelkou Krajského úřadu kraje Vysočina, za účasti Ing. Václava Kodeta, Ing. Miroslava Houšky a Ivo Rohovského, na základě plnění usnesení č. 0248/06/2006/RK, na svém jednání dne 6. dubna 2006 projednala záměr reorganizace a zpracovala kritéria pro zadání výběrového řízení "Poradce kraje Vysočina pro posouzení a realizaci reorganizace na úseku správy a údržby silnic".
Pracovní skupina navrhuje radě kraje schválit zadání zakázky na "Poradce kraje Vysočina pro posouzení a realizaci reorganizace na úseku správy a údržby silnic", jmenovat hodnotící komisi pro posouzení a hodnocení nabídek.
Následně bude odborem dopravy a silničního hospodářství předložen do rady kraje materiál na provedení rozpočtového opatření k zajištění finančního krytí této zakázky. "Analýza a realizace návrhu transformace správ a údržeb silnic" je uvedena v příloze R1 Seznamu strategických a koncepčních materiálů schváleného rozpočtu kraje na rok 2006.
StanoviskaNebyla vyžádána z důvodu společných jednání pracovní skupiny, ve které jsou zástupci zainteresovaných odborů a jednotlivé kroky reorganizace jsou průběžně konzultovány.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
zadání zakázky na "Poradce kraje Vysočina pro posouzení a realizaci reorganizace na úseku správy a údržby silnic" dle materiálu RK-13-2006-29, př. 1 a
jmenuje
hodnotící komisi pro posouzení a hodnocení nabídek na akci "Poradce kraje Vysočina pro posouzení a realizaci reorganizace na úseku správy a údržby silnic" ve složení Ing. Václav Kodet, Ing. Miroslav Houška, Ivo Rohovský, Ing. Ladislav Staněk, Ing. Petr Kolář, Ing. Anna Krištofová, Ing. Oldřich Rambousek, Ing. Hana Strnadová, Mgr. Hana Motlová.
Odpovědnost odbor dopravy a silničního hospodářství
Termín 30. 6. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz