Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-10-2006-53

RK-10-2006-53.doc
Číslo materiálu53
Číslo jednacíRK-10-2006-53
NázevZakázka kraje "Zajišťování služeb v oblasti kreativního zpracování publikací kraje"
Zpracoval Z. Čech
Předkládá M. Kalivoda
Počet příloh
Popis problémuOdbor sekretariátu hejtmana zrealizoval soutěž o zakázku kraje "Zajišťování služeb v oblasti kreativního zpracování publikací kraje". Realizace proběhla v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina. Podmínky pro podání nabídky, seznam oslovených zájemců a jmenování hodnotící komise schválil hejtman kraje.
Návrh řešení Dle Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina, je rada kraje informována na nejbližším zasedání o rozhodnutí o zadání zakázky.
Zápis hodnotící komise je obsahem materiálu RK-10-2006-53, př.1. Hodnotící komise nevybrala ani jednoho z uchazečů a to především z toho důvodu že předložené nabídky neodpovídaly současným představám a potřebám zadavatele v oblasti kreativního zpracování publikací.
Komise pro posouzení a hodnocení nabídek doporučila zadavateli využít svého práva stanoveného v podmínkách pro předložení nabídky a zrušit soutěž v plném rozsahu.
Rozhodnutí zadavatele o výsledku soutěže je obsahem materiálu RK-10-2006-53, př. 2.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí hejtmana kraje o zrušení soutěže o zakázku kraje "Zajišťování služeb v oblasti kreativního zpracování publikací kraje" v plném rozsahu.
Odpovědnost odbor sekretariátu hejtmana
Termín 4. 4. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz