Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-10-2006-10

RK-10-2006-10.doc
Číslo materiálu10
Číslo jednacíRK-10-2006-10
NázevZměna názvu stavební akce
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuUsnesením zastupitelstva kraje 0534/09/2005/ZK byl schválen rozpočet kraje pro rok 2006. V příloze M1 rozpočtu je rozepsána položka Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství kapitoly Nemovitý majetek. Součástí přílohy M1 je i akce "Gymnázium a SOŠ M. Budějovice, oprava ZTI Pražská". Při posuzování jednotlivých prostor stávajících sociálních zařízení bylo zjištěno, že v rámci akce bude nutno realizovat stavební úpravy dispozic.
Návrh řešení Návrh řešení předpokládá schválit změnu názvu schválené akce tak, aby byl v názvu obsažen investiční charakter akce. Převod prostředků z neinvestiční položky na investiční položku bude proveden formou změny rozpisu schváleného rozpočtu vnitřním rozpočtovým opatřením. Uvedenou změnou bude možno realizovat a financovat stavební úpravy jako technické zhodnocení nemovitého majetku ve vlastnictví kraje Vysočina.
StanoviskaEkonomický odbor souhlasí s návrhem řešení. Akce "Gymnázium a SOŠ M. Budějovice, oprava ZTI Pražská" je zařazena do přílohy M1 kapitoly Nemovitý majetek ve schváleném rozpočtu na rok 2006. Převod rozpočtu z neinvestiční položky na investiční položku bude proveden na základě žádosti o změnu rozpisu schváleného rozpočtu.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
změnu názvu akce v příloze M1 rozpočtu kraje z "Gymnázium a SOŠ M. Budějovice, oprava ZTI Pražská" na "Gymnázium a SOŠ M. Budějovice, rekonstrukce ZTI Pražská".
Odpovědnost odbor majetkový, ekonomický odbor
Termín duben 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz