Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-09-2006-41

RK-09-2006-41.doc  RK-09-2006-41pr1.xls  RK-09-2006-41pr2.doc
Číslo materiálu41
Číslo jednacíRK-09-2006-41
NázevZměna ISPROFIN projektu kraje Vysočina "Terénní mapování sítě jezdeckých stezek a koňských stanic v kraji Vysočina"
Zpracoval O. Popelová
Předkládá M. Černý
Počet příloh
Popis problémuUsnesením Rady kraje Vysočina č. 0215/08/2005/RK (Rada kraje schvaluje text Žádosti projektu "Terénní mapování sítě jezdeckých stezek a koňských stanic v kraji Vysočina" předkládaný v rámci opatření PI/M3 - Cestovní ruch a nabídka aktivit pro volný čas, programu INTERREG III.A Česká republika - Rakousko dle materiálu RK-08-2005-05, př. 1;
· přílohy Žádosti o projekt "Terénní mapování sítě jezdeckých stezek a koňských stanic v kraji Vysočina" dle materiálů RK-08-2005-05 př. 2, př. 3, př. 4, př. 5, př. 6, př. 7; pověřuje odbor regionálního rozvoje k předložení projektu "Terénní mapování sítě jezdeckých stezek a koňských stanic v kraji Vysočina" na Sekretariát Regionální rady Regionu soudržnosti NUTS II Jihovýchod; ukládá ekonomickému odboru zřídit zvláštní účet za účelem financování projektu v rámci opatření PI/M3 - Cestovní ruch a nabídka aktivit pro volný čas, programu INTERREG III.A Česká republika - Rakousko, vydat prohlášení o bezdlužnosti a připravit Doklad o právní subjektivitě kraje Vysočina doporučuje zastupitelstvu kraje: schválit závazek kraje na profinancování projektu "Terénní mapování sítě jezdeckých stezek a koňských stanic v kraji Vysočina" ve výši 100 % celkových uznatelných nákladů; vzít na vědomí předložení Žádosti projektu "Terénní mapování sítě jezdeckých stezek a koňských stanic v kraji Vysočina" na Sekretariát Regionální rady Regionu soudržnosti NUTS II Jihovýchod) schválila Rada kraje Vysočina text Žádosti projektu "Terénní mapování sítě jezdeckých stezek a koňských stanic v kraji Vysočina" (dále jen "projekt"), předložený a přijatý k podpoře v programu INTERREG III.A Česká republika - Rakousko. Časová realizace projektu probíhá dle plánu, čerpání financí probíhá též téměř dle plánu. V roce 2005 nebylo dočerpáno 14 tisíc Kč, došlo k přesunům mezi jednotlivými položkami. Na základě zkušeností realizátorů projektu s průběhem naplňování výstupů projektu vznikla pro rok 2006 potřeba přesunu financí mezi jednotlivými položkami rozpočtu. Celkový objem finančních prostředků zůstává beze změny. Popis změn je přiložen (RK-09-2005-41, př. 2). Změny musí být oznámeny poskytovateli dotace a dle této změny musí být projekt náležitě upraven.
Výstupem projektu bude zpracování katalogu koňských stezek a jezdeckých stanic v kraji Vysočina, zpracování fiší o existujících stezkách v kraji a uspořádání seminářů k projektu. V současné době jsou sebrány v terénu veškeré podklady pro přípravu katalogu koňských stezek a jezdeckých stanic v kraji, zpracován návrh textu katalogu, ukončeno výběrové řízení na tisk katalogu a uspořádán jeden seminář. Nyní probíhá korektura textu katalogu. V květnu bude uspořádána celodenní konference k projektu a jeho další budoucnosti.
Návrh řešení Na základě nabytí zkušeností s realizací projektu a upřesnění jeho dalších aktivit byla provedena změna rozpočtu projektu, a to ve formuláři ISPROFIN - viz příloha RK-09-2006-41, př. 1. Nový formulář ISPROFIN bude předán Centru pro regionální rozvoj - organizaci příslušné k dohlížení nad realizací projektu - se žádostí o jeho schválení.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
změnu Žádosti o projekt "Terénní mapování sítě jezdeckých stezek a koňských stanic v kraji Vysočina" dle materiálu RK-09-2006-41, př. 1.
Odpovědnost odbor regionálního rozvoje
Termín 5. 4. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz