Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-07-2006-62

RK-07-2006-62.doc  RK-07-2006-62pr1.doc
Číslo materiálu62
Číslo jednacíRK-07-2006-62
NázevJmenování ředitele Domova důchodců Třebíč - Koutkova, příspěvkové organizace
Zpracoval J. Bína
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuŘeditel Domova důchodců Třebíč - Koutkova svým dopisem ze dne 28. 2. 2006 rezignoval na výkon své funkce, a to dnem 8. 3. 2006. Jako důvod svého odstoupení uvedl předpokládaný nástup do nového zaměstnání. S účinností od 9. 3. 2006 je tedy nezbytné jmenovat nového ředitele Domova důchodců Třebíč - Koutkova, příspěvkové organizace.
Návrh řešení Navrhujeme jmenovat do funkce ředitele Domova důchodců Třebíč - Koutkova, příspěvkové organizace, paní Boženu Fáberovou stávající ředitelku Domova důchodců Třebíč - Kubešova, příspěvkové organizace s tím, že bude obě zařízení řídit, a to do doby sloučení obou příspěvkových organizací nebo do ukončení případného výběrového řízení. Zároveň navrhujeme uložit odboru sociálních věcí a zdravotnictví ve spolupráci s oběma příspěvkovými organizacemi připravit zprávu o možnosti jejich sloučení do jedné nástupnické příspěvkové organizace. Odůvodnění tohoto návrhu je podrobněji uvedeno v materiálu RK-07-2005-62, př. 1.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
jmenuje
paní Boženu Fáberovou do funkce ředitelky Domova důchodců Třebíč - Koutkova, příspěvkové organizace, a to do doby jeho sloučení s Domovem důchodců Třebíč - Kubešova, příspěvkovou organizací nebo do ukončení případného výběrového řízení a
ukládá
odboru sociálních věcí a zdravotnictví ve spolupráci s oběma příspěvkovými organizacemi připravit zprávu o možnosti jejich sloučení do jedné nástupnické příspěvkové organizace.
Odpovědnost odbor sociálních věcí a zdravotnictví, Domov důchodců Třebíč - Koutkova, příspěvková organizace, Domov důchodců Třebíč - Kubešova, příspěvková organizace
Termín 31. 3. 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz