Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-03-2006-39

RK-03-2006-39.doc
Číslo materiálu39
Číslo jednacíRK-03-2006-39
NázevVeřejná zakázka na služby "II/344 Dolní Krupá - obchvat" zpracování projektové dokumentace - výběr nejvhodnější nabídky
Zpracoval: H. Strnadová
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuDne 2.12. 2005 hejtman kraje schválil zadání podlimitní veřejné zakázky na služby formou jednacího řízení bez uveřejnění podle zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění na výběr zpracovatele projektové dokumentace ve stupni PTS a DÚR na akci "II/344 Dolní Krupá - obchvat".

Odbor majetkový zrealizoval zadání veřejné zakázky. Dne 3.12.2005 byla zaslána pěti zájemcům zadávací dokumentace.

Lhůta pro podání nabídek byla zadavatelem stanovena na 22.12. 2005 do 1000 hod. V této lhůtě podaly své nabídky 4 uchazeči o veřejnou zakázku. Jeden uchazeč se z účasti omluvil. Doručené nabídky byly předány hodnotící komisi, která byla dne 20.12.2005 jmenována členem rady kraje pro oblast financí a majetku. Jednání hodnotící komise za účasti pověřených zástupců firem, které podaly své nabídky proběhlo dne 22.12.2005. Jednání komise bylo zahájeno ve 1300 hod. Hodnotící komise zahájila svoji činnost ustanovením předsedy a místopředsedy komise a následně přistoupila k otevírání obálek a kontrole nabídek v souladu s § 59, odst. 3 zákona č. 40/2004 Sb. Pověření zástupci firem byli seznámeni s celkovou nabídnutou cenou jednotlivých uchazečů, a s výsledkem posouzení nabídek - bylo posuzováno zda je nabídka zpracována v požadovaném jazyce, podepsána oprávněnou osobou a zda je úplná z hlediska požadovaného obsahu. Kontrole vyhověli všechny nabídky. Přítomní zástupci uchazečů byli se závěrem hodnotící komise seznámeni. Ze svého jednání pořídila hodnotící komise Protokol o otevírání obálek s nabídkami vč. příloh a Protokol o jednání hodnotící komise.
Dne 22.12.2005 hodnotící komise pokračovala ve své činnosti. Hodnotící komise nenavrhla zadavateli k vyloučení z dalšího posuzování a hodnocení žádného z uchazečů. Dále pokračovala hodnotící komise posouzením a hodnocením nabídek, které vyhověly z hlediska zpracování v požadovaném jazyce, úplnosti obsahu a byly podepsány oprávněnou osobou. Hodnotící komise vyzvala jednoho z uchazečů o zdůvodnění mimořádně nízké nabídkové ceny a dalšího o zdůvodnění nejasnosti v nabídce. Z posouzení a hodnocení nabídek komise pořídila Zprávu o posouzení a hodnocení nabídek - materiál RK-03-2006-39, př. 1. Výsledek hodnocení - pořadí jednotlivých nabídek je uvedeno ve Zprávě o posouzení a hodnocení nabídek. Kritériem stanoveným zadavatelem pro hodnocení předložených nabídek z hlediska jejich pořadí byla celková výše nabídkové ceny.
Návrh řešení Návrh usnesení předpokládá rozhodnout o nejvhodnější nabídce v souladu se závěry hodnotící komise.
Dle hodnocení kritéria stanoveného zadavatelem ve výzvě k jednání je hodnotící komisí jako nejvhodnější hodnocena nabídka uchazeče: "Dopravoprojekt Brno,a.s., Kounicova 13, 658 30 Brno".
Pořadí nabídek je uvedeno ve Zprávě o posouzení a hodnocení nabídek (RK-03-2006-39, př. 1)
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhodla
že nejvhodnější nabídkou podanou v jednacím řízení bez uveřejnění na podlimitní veřejnou zakázku na služby - výběr zpracovatel projektové dokumentace ve stupni PTS a DÚR "II/344 Dolní Krupá - obchvat" je nabídka podaná uchazečem "Dopravoprojekt Brno, a. s., Kounicova 13, 658 30 Brno" a
ukládá
odboru majetkovému oznámit výsledek soutěže a zahájit jednání s vybraným uchazečem o uzavření smlouvy o dílo
Odpovědnost odbor majetkový
Termín únor 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz