Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-01-2006-30

RK-01-2006-30.doc  RK-01-2006-30pr1.xls
Číslo materiálu30
Číslo jednacíRK-01-2006-30
NázevNávrh na poskytnutí věcného daru
Zpracoval Z. Čech
Předkládá M. Kalivoda
Počet příloh
Popis problémuAuto klub Jaderná elektrárna Dukovany v AČR je již dlouholetým pořadatelem Automobilové soutěže Horácká rally. Tato akce je také zařazena do kulturních, společenských a sportovních akcí podporovaných krajem. Pořadatelé Horácké rally se obrátili na kraj Vysočina s žádostí o poskytnutí věcného daru v podobě putovní ceny hejtmana kraje. Putovní cenou je přesná replika soutěžního vozu v poměru 1:10 uložená v průhledném sarkofágu. Náklady na pořízení putovní ceny činí 9 475,- Kč. Putovní cenu vždy získá, na dobu svého prvenství, absolutní vítěz daného ročníku Horácké rally. Vítězné posádky budou vyznačovány na podstavci putovní ceny.
Návrh řešení Žádost o poskytnutí věcného daru podali pořadatelé Horácké rally při osobním jednání s hejtmanem kraje. Odbor sekretariátu hejtmana podrobil žádost o poskytnutí věcného daru vyhodnocení dle kritérií obsažených ve vyhodnocovací tabulce (viz příloha č. 1 tohoto materiálu). Na základě výše uvedených skutečností a výsledků hodnocení navrhujeme radě kraje, aby byl organizátorům Horácké rally poskytnut věcný dar v podobě putovní ceny hejtmana kraje.
StanoviskaV souvislosti s žádostí o poskytnutí věcného daru si sekretariát hejtmana vyžádal stanoviska odboru školství, mládeže a sportu a M. Vystrčila, hejtmana kraje Vysočina, viz příloha 2 tohoto materiálu.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
poskytnutí věcného daru - putovní ceny hejtmana kraje v pořizovací ceně 9 475,- Kč Autoklubu Jaderné elektrárny Dukovany v AČR, pořadateli automobilové soutěže Horácká rally.
Odpovědnost odbor sekretariátu hejtmana
Termín leden 2006
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz