Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-40-2005-04

RK-40-2005-04.doc  RK-40-2005-04pr1.xls
Číslo materiálu04
Číslo jednacíRK-40-2005-04
NázevInformace o uzavření dodatků ke smlouvám o dílo na veřejné zakázky
Zpracoval J. Lojda
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOM v rámci své působnosti zajišťuje celý proces investiční a neinvestiční výstavby stavebních akcí dle schváleného rozpočtu kraje. V průběhu realizace některých akcí dochází k potřebě uzavření dodatků smluv o dílo. Tyto dodatky řeší změnu smluvních podmínek, přičemž se převážně jedná o vícenáklady z důvodů rozšíření předmětu díla vyvolaných v průběhu realizace, změny termínů plnění apod. Ve smyslu "Pravidel Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina" rozhoduje o uzavření dodatku smlouvy v průběhu plnění veřejné zakázky hejtman kraje nebo jeho náměstek na základě zdůvodnění příslušného odboru. O rozhodnutí je informována rada kraje na nejbližším jednání.
Návrh řešení V materiálu RK-40-2005-04 př.1 je předkládán přehled dalších uzavřených dodatků smluv o dílo u akcí, jež zajišťuje investiční oddělení. Vícepráce byly odsouhlaseny technickým dozorem investora.
Návrh usnesení předpokládá, že rada kraje vezme na vědomí informaci o uzavřených dodatcích ke smlouvám o dílo na veřejné zakázky. Uzavřené dodatky ke smlouvám o dílo jsou finančně kryty rozpočtem kraje.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
informaci o uzavřených dodatcích ze smlouvám o dílo dle materiálu RK-40-2005-04, př. 1
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 20. 12. 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz