Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-33-2005-58

RK-33-2005-58.doc
Číslo materiálu58
Číslo jednacíRK-33-2005-58
NázevHavárie přípravy teplé užitkové vody v Domově důchodců Třebíč, Koutkova 302
Zpracoval P. Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuDne 23. září 2005 bylo při měření účinnosti ohříváků TUV v Domově důchodců Třebíč, Koutkova 302 zjištěno, že ohříváky vody nedosahují dostatečné účinnostní limity. Dne 21. října 2005 došlo k roztržení jednoho ohříváku. Odbor majetkový zadal vypracování návrhu řešení výměny zdroje TUV.
Návrh řešení Návrh předpokládá okamžitě zajistit potřebný ohřev TUV v objektu Domova důchodců Třebíč, Koutkova 302. Zdrojově je možné náklady na odstranění havárie krýt vnitřním rozpočtovým opatřením v rámci stávající výše kapitoly Nemovitý majetek, položka Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích.
K zajištění odstranění havárie OM navrhuje zařazení nové akce "DoDů Koutkova Třebíč, výměna ohřevu TUV" do přílohy M2 rozpočtu, která rozepisuje položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích kapitoly Nemovitý majetek.
Schválením navrhovaného opatření dojde k odstranění popsaného havarijního stavu a zabezpečení zdroje TUV pro Domov důchodců Koutkova, Třebíč.
StanoviskaEkonomický odbor: bez připomínek.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
zařazení nové akce "DoDů Koutkova Třebíč, výměna ohřevu TUV", do přílohy M2, která rozepisuje položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích kapitoly Nemovitý majetek s tím, že výdaje na tuto akci budou kryty vnitřním rozpočtovým opatřením v rámci schválené výše položky.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín listopad 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz