Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-35-2005-36

RK-35-2005-36.doc
Číslo materiálu36
Číslo jednacíRK-35-2005-36
NázevJmenování komise pro posouzení a hodnocení nabídek na zakázku "Zpracování Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod pro programovací období 2007-2013"
Zpracoval V. Kotrbová
Předkládá M. Černý
Počet příloh
Popis problémuNa základě usnesení Rady kraje Vysočina č. 1314/31/2005/RK ze dne 4. 10. 2005 (Rada kraje schvaluje text zadání zakázky a Výzvu jednomu zájemci na zakázku podle materiálu RK-31-2005-35, př. 1, a navrhuje Jihomoravskému kraji schválit v souladu s čl. IV. odst. 1 písm. c) Smlouvy o spolupráci text zadání zakázky a Výzvu jednomu zájemci na zakázku podle materiálu RK-31-2005-35, př. 1.) a usnesení Rady Jihomoravského kraje č. 20/75/05/R 35 ze dne 6. 10. 2005 byla podána výzva jednomu zájemci na zakázku "Zpracování Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod pro programovací období 2007-2013", a to společnosti ELBONA a.s., IČ 27160831.
Podle čl. IV. odst. 1 písm. d) Smlouvy o spolupráci krajů ze dne 3. 10. 2005 uzavřené mezi krajem Vysočina a Jihomoravským kraje (dále jen "Smlouva") jmenuje hodnotící komisy rada kraje, který zpracovával zadání zakázky, tedy v tomto případě Rada kraje Vysočina.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina (dále jen "ORR") navrhuje Radě kraje Vysočina jmenovat jako zástupce kraje Vysočina do komise pro posouzení a hodnocení nabídky:
RNDr. Miloše Vystrčila, hejtmana
(náhradník: Ing. Václav Kodet, radní kraje)
Ing. Marii Černou, náměstka hejtmana
(náhradník: Ing. Miroslav Houška, člen Zastupitelstva kraje Vysočina)
RNDr. Martina Černého, MBA, vedoucího Odboru regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina
(náhradník: Martina Kršňáková, Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina)
Mgr. Václavu Kotrbovou, Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina
(náhradník: Mgr. Magdalena Svatoňová, Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina)

V souladu s čl. VI. odst. 1 písm. d) Smlouvy Rada Jihomoravského kraje dne 6. 10. 2005 usnesením č. 2079/05/R 35 delegovala jako zástupce Jihomoravského kraje do komise pro posouzení a hodnocení nabídky na zakázku "Zpracování Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod pro programovací období 2007-2013":
Ing. Milana Venclíka, 1. náměstka hejtmana
(náhradník Ing. Ivo Minařík, vedoucí Odboru regionálního rozvoje Krajského úřadu Jihomoravského kraje) a
Ing. Václava Horáka, náměstka hejtmana (náhradník Ing. Lubomír Šmíd, zástupce hejtmana).
Datum a místo jednání komise pro posouzení a hodnocení nabídek budou stanoveny dohodou členů komise po doručení nabídky v závislosti na časových možnostech členů komise.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
jmenuje
komisi pro posouzení a hodnocení nabídek na zakázku "Zpracování Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod pro programovací období 2007-2013" ve složení:
* člen - RNDr. Miloš Vystrčil, hejtman; náhradník - Ing. Václav Kodet, radní kraje;
* člen Ing. Marie Černá, náměstkyně hejtmana; náhradník - Ing. Miroslav Houška, člen Zastupitelstva kraje Vysočina;
* člen - RNDr. Martin Černý, MBA, vedoucí Odboru regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina; náhradník - Martina Kršňáková, Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina;
* člen - Mgr. Václava Kotrbová, Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina; náhradník - Mgr. Magdalena Svatoňová, Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu kraje Vysočina;
* člen - Ing. Milan Venclík, 1. náměstek hejtmana; náhradník - Ing. Ivo Minařík, vedoucí Odboru regionálního rozvoje Krajského úřadu Jihomoravského kraje;
* člen - Ing. Václav Horák, náměstek hejtmana; náhradník - Ing. Lubomír Šmíd, zástupce hejtmana.
Odpovědnost ORR
Termín listopad 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz