Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-33-2005-02

RK-33-2005-02.doc
Číslo materiálu02
Číslo jednacíRK-33-2005-02
NázevDemolice objektu v areálu Nemocnice Třebíč, příspěvková organizace
Zpracoval P. Kolář
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuNemocnice Třebíč, příspěvková organizace se obrátila na krajský úřad se žádostí o souhlas s demolicí objektu "stará interna, RTG" v areálu nemocnice Třebíč. Jedná se o budovu, která je dle koncepčních záměrů nemocnice již dlouhodobě určena k demolici a část již byla v minulosti v souvislosti s výstavbou pavilonu "MIO" demolována. jedná se budovu starou cca 90 let, jejíž rekonstrukce pro další využívaní není vhodná. Zdůvodnění záměru je obsahem materiálu RK-33-2005-02 př.1. Demolicí objektu se vytvoří prostor pro další rozvojové záměry nemocnice - výstavba pavilonu "Péče o matku a Dítě.
Návrh řešení OM navrhuje vyslovit souhlas s demolicí objektu. Jedná se o objekt ve vlastnictví kraje Vysočina, který nemocnice užívá na základě nájemní smlouvy. V případě schválení demolice a po jejím provedení bude upraven rozsah majetku pronajímaného nemocnici.
StanoviskaStanovisko OSVZ je obsahem materiálu RK-33-2005-02 př.1.
Návrh usneseníRada kraje
souhlasí
s odstraněním objektu "stará interna, RTG" v areálu Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace stojící na pozemku par. č. st. 1337 v k. ú. a obci Třebíč a následným výmazem této stavby z katastru nemovitostí.
Odpovědnost odbor majetkový, Nemocnice Třebíč, příspěvková organizace
Termín 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz