Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-28-2005-12

RK-28-2005-12.doc  RK-28-2005-12pr1.doc
Číslo materiálu12
Číslo jednacíRK-28-2005-12
NázevNávrh na provedení rozpočtového opatření
Zpracoval M. Šulc
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuSchválený rozpočet kraje Vysočina na rok 2005 zahrnuje na Kapitole Nemovitý majetek, položky Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, Technická zhodnocení v sociálních a zdravotnických organizacích. Rozpis těchto položek do jednotlivých akcí je uveden v přílohách rozpočtu.
V průběhu realizace vyjmenovaných akcí dochází ke změnám ve výši částek rozepsaných na jednotlivé akce v důsledku zpřesňování rozsahu prováděných prací podle zpracovaných projektových řešení, výsledků výběrových řízení, konkrétních zjištění při realizaci, případně i zjištěných více prací.
Návrh řešení Návrh předpokládá schválení rozpočtového opatření v rámci Kapitoly Nemovitý majetek, položky Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství a Technická zhodnocení v sociálních a zdravotnických organizacích dle materiálu RK-28-2005-12, př. 1. Podrobné údaje a bližší vysvětlení k jednotlivým položkám podá odbor majetkový na vyžádání.
StanoviskaOdbor ekonomický souhlasí s navrhovaným rozpočtovým opatřením.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
rozpočtové opatření na kapitole Nemovitý majetek - přesun finančních prostředků mezi akcemi zařazenými na položkách Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství, Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích dle materiálu
RK-28-2005-12, př. 1.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín září 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz