Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-24-2005-37

RK-24-2005-37.doc  RK-24-2005-37pr1.doc
Číslo materiálu37
Číslo jednacíRK-24-2005-37
NázevSmlouva o spolupráci při zabezpečení provozu uzlu sítě národního výzkumu a vzdělávání
Zpracoval P. Pavlinec
Předkládá P. Pavlinec
Počet příloh
Popis problémuDne 1. 8 2005 nabude účinnosti Smlouva o spolupráci při zabezpečení provozu uzlu sítě národního výzkumu a vzdělávání uzavřená mezi zájmovým sdružením právnických osob CESNET a krajem Vysočina č. 97/303. Viz příloha č. 1.
Předmětem této smlouvy je vzájemná spolupráce smluvních stran při zabezpečení provozu uzlu sítě národního výzkumu a vzdělávání umístěného v prostorách krajské úřadu. Obsah spolupráce je blíže vymezen v ustanovení čl. 5 této smlouvy.
Technicky znamená uzavření této smlouvy přechod z režimu pronájmu trasy Jihlava-Pardubice a omezených možností poskytování služeb sítě Cesnet krajským úřad na zřízení plnohodnotného uzlu sítě Cesnet financovaného plně Sdružením Cesnet.
Výše příspěvku Sdružení na provoz uzlu bude činit 10.000,- Kč bez DPH za každý kalendářní měsíc a 800,- Kč bez DPH za každou započatou hodinu zásahu správců uzlu (zaměstnanců KrÚ). Předpokládané příjmy do konce roku jsou 70.000 Kč. (4*11.900=47600 a cca 20 000 Kč na osobní náklady.) Z těchto prostředků budou hrazeny výdaje na dohody a služby.
Návrh řešení Odbor informatiky žádá radu kraje o souhlas s průběžným navyšováním příjmů a výdajů schváleného rozpočtu kraje v souladu s výše uvedenou smlouvou.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k předloženému materiálu. Vzhledem k tomu, že dopředu není znám objem příjmů a výdajů spojených s realizací této smlouvy, navrhujeme provádění jednorázových rozpočtových změn vždy po ukončení pololetí.
Návrh usneseníRada kraje
souhlasí
* s financováním vyplývajícím ze Smlouvy o spolupráci při zabezpečení provozu uzlu sítě národního výzkumu a vzdělávání;
* s průběžným příjmem prostředků vyplývajících z uzavřené Smlouvy o spolupráci a s jejich průběžným použitím na kapitole Informatika s tím, že radě kraje bude předloženo k jednorázovému schválení rozpočtové opatření o celkovém objemu přijatých a použitých prostředků vždy po ukončení pololetí.
Odpovědnost odbor informatiky, odbor ekonomický
Termín každoročně po ukončení pololetí
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz