Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-24-2005-17

RK-24-2005-17.doc
Číslo materiálu17
Číslo jednacíRK-24-2005-17
NázevOptická kabelová trasa "Podchod ul. Ke Skalce" - smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene
Zpracoval Z. Maštera
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina je investorem stavby optické kabelové trasy pod označením "Podchod ul. Ke Skalce", která bude vybudována mimo jiné i na pozemcích ve vlastnictví statutárního města Jihlavy par. č. 5964/1 a 5964/3 v k. ú. a obci Jihlava, zapsaných na LV 10001 pro uvedené k. ú. a obec. Optický kabel bude zajišťovat propojení stávajících budov krajského úřadu s objekty v areálu Kasáren Otakara Jaroše. Pro získání stavebního povolení je třeba uzavřít s vlastníkem uvedených pozemků smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene, spočívajícího ve zřízení, provozu, údržby a oprav výše uvedené stavby.
Návrh řešení Odbor majetkový po dohodě s odborem informatiky doporučuje schválit uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene pro stavbu optické kabelové trasy s označením "Podchod ul. Ke Skalce" mezi Statutárním městem Jihlava na straně povinného a krajem Vysočina na straně oprávněného z věcného břemene.
StanoviskaOdbor informatiky souhlasí s uzavřením smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene pro uvedenou stavbu.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene mezi Statutárním městem Jihlava jako povinným z věcného břemene a krajem Vysočina jako oprávněným z věcného břemene spočívající zejména v právu oprávněného zřídit a provozovat optickou kabelovou trasu s označením "Podchod ul. Ke Skalce" a vstupovat pozemky par. č 5964/1 a 5964/3 v k. ú. a obci Jihlava a to bezúplatně
Odpovědnost odbor majetkový
Termín srpen 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz