Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-22-2005-13

RK-22-2005-13.doc
Číslo materiálu13
Číslo jednacíRK-22-2005-13
NázevZakázka kraje na zhotovitele stavby "SPŠ stavební Třebíč, úpravy vnějšího pláště"
Zpracoval P.Čermák
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval v souladu s "Pravidly pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina", na základě podmínek pro podání nabídky, seznamu oslovených zájemců a jmenování komise pro posouzení a hodnocení nabídek, schválených hejtmanem kraje, zadávací řízení na zakázku kraje, na zhotovitele stavby "SPŠ stavební Třebíč, úpravy vnějšího pláště". Akce je kryta finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2005 a je uvedena v příloze M1 rozpočtu. Kritériem hodnocení byla nejnižší nabídková cena.
Návrh řešení Na základě posouzení a vyhodnocení jednotlivých nabídek se komise shodla, že nejvhodnější nabídku, z důvodu nejnižší nabídkové ceny 2 337 695,- Kč, předložila firma VESAS s.r.o., Jiráskova 2, 674 01 Třebíč. Komise doporučila zadavateli uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo.
Náměstek hejtmana kraje František Dohnal rozhodl dne 10. 6. 2005 o zadání zakázky kraje na zhotovitele stavby "SPŠ stavební Třebíč, úpravy vnějšího pláště" uchazeči VESAS s.r.o., Jiráskova 2, 674 01 Třebíč. Pořadí dalších nabídek je uvedeno v Zápisu o posouzení a hodnocení nabídek. Podle Čl. 3 odst. (2), "Pravidel pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina", je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí náměstka hejtmana Františka Dohnala o zadání zakázky kraje na zhotovitele stavby "SPŠ stavební Třebíč, úpravy vnějšího pláště" uchazeči VESAS s. r. o., Jiráskova 2, 674 01 Třebíč.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 21. 6. 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz